Biletul Zilei din tenis US Open – favoriții ne aduc cota 2

Biletul Zilei din tenis US Open - favoriții ne aduc cota 2
Biletul Zilei din tenis US Open (sursa foto – facebook.com)

Cum oferta de fotbal este una modestă, am ales să ne concentrăm mai mult pe “sportul alb”, așa că am alcătuit Biletul Zilei din tenis US Open, la o cotă de 2. Avem un moral bun, deoarece biletul din urmă cu două zile a fost câștigător, așa că sperăm la un nou succes fără emoții.

MeciData/OraCotaPronostic
Borges vs Medvedev02.09 – ora 20:301.23Medvedev câștigă la o diferență de minim 2 seturi
De Minaur vs Thompson03.09 – ora 00:001.28De Minaur câștigă
Sinner vs Paul03.09 – ora 03:301.31Sinner câștigă la o diferență de minim 2 seturi
Biletul Zilei din tenis US Open

Avem câteva meciuri azi la turneul american, iar noi am ales trei dintre acestea și am decis să pariem din nou simplu, pe favoriți, încăt să evităm surprizele. Am obținut o cotă de 2, în care avem mare încredere că va ieși fără prea multe bătăi de cap. Vezi mai jos alegerile noastre!

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei din tenis US Open

Daniil Medvedev este un jucător mult mai bun, fiind superior lui Nuno Borges din toate punctele de vedere, așa că avem mari așteptări de la acesta. Rusul arată foarte bine la US Open, iar cum Alcaraz și Djokovic au fost deja eliminați, are șanse mai mari de a pune din nou mâna pe titlul pe care l-a cucerit în urmă cu trei ani. Noi ne așteptăm să se impună lejer în duelul cu portughezul, iar un succes la o diferență de minim 2 seturi ar trebui să vină fără emoții.

Biletul Zilei din tenis US Open De Minaur vs Thompson, cota 2

Australia este sigură de un reprezentant în sferturile de finală de la US Open, în condițiile în care Alex De Minaur și Jordan Thompson se vor întâlni în optimi. Primul este favorit la victorie, fiind ce-i drept mai bun din multe puncte de vedere, având performanțe mai mari atât pe parcursul carierei, dar și în acest an. În mod normal nu ar trebui să aibă probleme în acest duel, conducând cu 4-1 în meciurile directe, iar noi avem motive să credem că se va impune și de această dată.

Cota 2 pentru Biletul Zilei din tenis US Open

Pe ultimul meci de pe Biletul Zilei din tenis îl avem ca protagonist pe Jannik Sinner, liderul mondial, care va da piept cu Tommy Paul. Italianul este într-o formă foarte bună, venind după opt victorii consecutive, având toate motivele să spere la al doilea titlu de Mare Șlem, după cel cucerit la începutul anului, la Australian Open. După prestațiile din ultimele două jocuri, ne așteptăm să treacă lejer de Tommy Paul, de aceea mizăm pe faptul că va câștiga la o diferență de cel puțin două seturi.

Biletul Zilei din tenis US Open, Concluzii

Așa cum v-am obișnuit, preferăm să pariem simplu, deoarece căutăm să obținem șanse cât mai mari de reușită. Acest bilet arată foarte bine în teorie, iar în mod normal ar trebui să iasă fără prea multe emoții. De asemenea, la noi pe site puteți găsi și Biletul Zilei din fotbal, într-o cotă de 3.87, dar și alte recomandări, așa că aveți material din care vă puteți inspira în această zi de luni.

Biletul Zilei din tenis US Open
Biletul Zilei din tenis US Open
PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite