Real Sociedad vs Alaves – Ponturi Pariuri La Liga 28.08.2024

Real Sociedad vs Alaves - Ponturi Pariuri La Liga 28.08.2024
Real Sociedad vs Alaves (sursa foto – facebook.com)

Miercuri, în data de 28 august, cu începere la ora 22:30, se va juca partida dintre Real Sociedad vs Alaves, aceasta contând pentru etapa a treia din cadrul campionatului spaniol, urmând să se desfășoare în Țara Bascilor, pe “Reale Arena”.

Ponturi pariuri Real Sociedad vs Alaves

Pe site-ul nostru găsiți mai multe ponturi pariuri fotbal pentru cele mai importante meciuri ale zilei, iar în acest material avem un pronostic pentru Real Sociedad vs Alaves. Noi am ales o variantă de pariere în cota 1.68 de la Unibet, agenție de pariuri online care se remarcă printr-un pachet de bun-venit foarte generos. Dacă vrei sa profiți de trei bonusuri (Pariu Fără Risc, Rotiri Gratuite și FreeBet), atunci accesează bannerul de mai jos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Real Sociedad vs Alaves

După cum era de așteptat, Real Sociedad este văzută ca favorită la victorie, fiind fără dubii o echipă mai bună. De exemplu, cei de la agenția de pariuri online Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.68, în timp ce pentru un succes al celor de la Deportivo Alaves oferă o cotă de 6.10.

Cote pariuri Real Sociedad vs Alaves
Cote pariuri Real Sociedad vs Alaves

Real Sociedad este mare favorită la victorie

Dacă ne raportăm atât la performanțele obținute în ultimii ani, dar și la valoarea lotului de care dispune, putem spune fără să stăm pe gânduri că este una dintre cele mai bune echipe ale fotbalului spaniol. Nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca mare favorită, fiind mult peste nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, beneficiind și de avantajul propriului teren.

Bascii nu s-au descurcat rău în sezonul anterior, aceștia terminând pe locul al șaselea al clasamentului din La Liga, asigurându-și astfel calificarea directă în Europa League. De asemenea, au participat și în Champions League, unde au câștigat o grupă cu Inter Milan, Salzburg și Benfica, oprindu-se în optimi, unde au pierdut cu PSG.

Primul meci din actuala ediție de campionat nu a fost de bun augur pentru cei de la Real Sociedad, aducându-le un eșec, aceștia pierzând cu 1-2 în duelul de pe teren propriu cu Rayo Vallecano. Au dat însă replica imediat, în deplasarea de la Espanyol, acolo unde s-au impus la scor minim.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Remiro; Traore, Zubeldia, Martin, Lopez; Kubo, Zubimendi, Turrientes, Mendez; Oyarzabal, Becker

Alaves caută primul succes în La Liga

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de La Liga, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari, principalul său obiectiv în această stagiune fiind evitarea retrogradării în Segunda Division, unde a jucat în urmă cu două sezoane.

În precedenta ediție de campionat, “glorioșii” au avut un parcurs remarcabil, având în vedere faptul că au terminat în prima jumătate a clasamentului, pe locul al zecelea, evitând retrogradarea fără emoții. De-a lungul celor 38 de etape au înregistrat 12 victorii și zece remize, suferind 16 înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 36 de goluri, primind cu zece mai multe.

La fel ca adversara sa, Deportivo Alaves a debutat cu stângul în noua ediție de La Liga, clacând în prima etapă pe terenul celor de la Celta Vigo, pierzând cu 2-1. A primit apoi vizita lui Real Betis, într-o partidă în care a scos un punct, după o remiză albă.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sivera; Novoa, Abqar, Diarra, Sanchez; Benavidez, Guevara; Romero, Guridi, Conechny; Garcia

Ce pariem la Real Sociedad vs Alaves?

Așa cum afirmam, Real Sociedad este mult mai valoroasă, având de asemenea și mai multă experiență, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Bazându-ne atât pe faptul că are un moral bun după meciul din etapa precedentă, dar și pe faptul că joacă pe teren propriu, ne așteptăm să se impună, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.68 oferită de cei de la Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.68

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite