Monchengladbach vs Leverkusen – Bundesliga 23 august

Monchengladbach vs Leverkusen - Bundesliga 23 august
Monchengladbach vs Leverkusen – Bundesliga 23 august – Sursa foto: Facebook

Sezonul 2024/25 de Bundesliga va fi inaugurat cu duelul dintre Monchengladbach vs Leverkusen care va avea loc vineri, 23 august 2024, de la ora 21:30, pe “Borussia-Park”.

Asa cum era de asteptat, campioana en-titre are statut de favorita din partea caselor de pariuri online avand o cota de 1.60. De cealalta parte, un triumf al Borussiei ne-ar aduce un profit de 5.30 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Monchengladbach vs Leverkusen

Monchengladbach vs Leverkusen - Bundesliga 22 august

Borussia a inceput cum nu se poate mai bine sezonul competitional, cu o victorie fara emotii in DFB Pokal, acolo unde au castigat cu 1-3 impotriva celor de la Aue. Chiar daca au fost condusi pe tabela, au controlat in totalita partida si pe langa cele 3 reusite au avut si un penalty ratat de Julian Weigl.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Monchengladbach serie perfecta in amicale

Un succes asteptat de toata lumea vand in vedere ca trupa antrenata de Gerardo Seaone a fost fara greseala in duelurile de verificare disputate in aceasta pauza competitionala. Si-au trecut victorii pe linie in cele 7 jocuri in care au primit doar 3 goluri.

Pentru a isi imbunatati performanta din sezonul trecut de Bundesliga cand au terminat abia pe pozitia a paisprezecea, conducerea a decis sa intareasca lotul si sa cheltuieasca 8 milioane de euro, cel mai mult platind 7 pentru venirea lui Tim Kleindienst de la Heidenheim.

  • Echipa probabila: Omlin; Scally, Itakura, Elvedi, Netz; Reitz, Weigl; Honorat, Stoger, Hack; Kleindienst

Campioana porneste ca mare favorita

Echipa antrenata de Xabi Alonso a inceput sezonul cum nu se poate mai bine, cu un nou trofeu in palmares dupa ce au castigat Supercupa Germaniei in detrimentul celor de la Stuttgart care nu au reusit sa o invinga pe Bayer care a evoluat in inferioritate numerica inca din minutul 32 cand Martin Terrier a vazut direct cartonasul.

Asa cum ne-au obisnuit “farmacistii” au devenit specialisti in reveniri, avand in vedere ca golul ca de 2-2 a venit in minutul 88 din partea lui Patrik Schick care a fost introdus pe parcurs. Cehul a fost si cel ce a deschis seria penalty-urilor castigate de campioana en-titre cu 4-3.

Nu au mai pierdut o partida cu cei de la Monchengladbach din 2 noiembrie 2019. De atunci s-au mai intai cu acestia in 9 randuri, perioada in care au bifat 7 victorii si doua remize. In stagiunea trecuta au reusit sa castige cu 0-3 aici pe “Borussia Park”, iar acasa au facut doar 0-0.

  • Echipa probabila: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapie; Frimpong, Xhaka, Garcia, Grimaldo; Wirtz, Adli; Boniface

Ponturi pariuri Monchengladbach vs Leverkusen

Ma astept la un duel spectaculos, avand in vedere ca Leverkusen nu are o aparare tocmai pusa la punct. De cealalta parte, echipa gazda a aratat o forma excelenta, atat in meciurile amicale, cat si in cea de Cupa Germaniei. Cred ca sunt toate sansele sa asistam la un meci cu goluri in ambele porti in duelul dintre Monchengladbach vs Leverkusen.

Ambele echipe inscriu @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite