Manchester City vs Ipswich – Ponturi pariuri speciale

Manchester City vs Ipswich – Ponturi pariuri speciale / sursă foto Facebook.com

Manchester City vs Ipswich reprezintă probabil cel mai dezechilibrat duel al rundei cu numărul 2 de Premier League. Campioana Angliei o va găzdui pe nou-promovată pe data de 24 august, de la ora 17:00.

Pentru a vedea cât de opuse sunt cele două formații, iată ce cote au acordat casele de pariuri online din România pentru meciul de pe Eithad Stadium:

Cote pariuri Manchester City vs Ipswich

  • victorie Manchester City: 1.09 – 1.11
  • egalitate: 9.00 – 11.00
  • victorie Ipswich: 25.00 – 29.00
100% BONUS la depunere 500 RON

Spre exemplu, la Betano, în cazul unui eventual succes al oaspeților, poți obține 29x miza inițială! Evident, nu reprezintă unul din meciurile de astăzi pe care putem paria soliste și tocmai de aceea am consultat ofertele operatorilor online și am găsit 3 pariuri speciale Manchester City vs Ipswich, la Betano!

O altă veste excelentă este aceea că poți miza pe Premier League în acest weekend, cu un BONUS în valoare de 500 RON!

APASĂ AICI si înregistrează-te dacă vrei să încasezi și tu pachetul, apoi finalizează procesul de verificare KYC și efectuează o primă depunere – ce va fi dublată în scurt timp!✅

Început diametral opus de sezon pentru cele două

Manchester City momentan zburdă pe plan intern, în așteptarea UEFA Champions League. Pe 10 august, cetățenii au reușit să câștige Supercupa Angliei, în detrimentul celor de la Manchester United. Reușita de 1-1 a lui Bernardo Silva în minutul 89 și penalty-urile transformate de către Kevin de Bruyne, Erling Haaland, Savinho, Ederson, Nunes, Ruben Dias și Akanji au adus un nou trofeu pe Etihad Stadium.

A urmat înfruntarea din prima etapă de Premier League, pe Stamford Bridge – cu cei de la Chelsea. În minutul 18, Erling Haaland a deschis scorul din pasa lui Bernardo Silva. Golul a fost analizat de către arbitrajul video și acordat după doar câteva secunde.

Londonezii reușiseră să egaleze înainte de pauză, însă golul lui Nicolas Jackson a fost anulat. Emoțiile cetățenilor au fost îndepărtate cu 6 minute înainte de final, atunci când Mateo Kovacic a punctat în poarta fostei sale echipe și a închis tabela de marcaj la 2-0.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Lewis, Dias, Akanji, Gvardiol – Kovacic, Silva – Savinho, De Bruyne, Doku – Haaland

De partea cealaltă, Ipswich a revenit după mai bine de două decenii în Premier League, iar obiectivul este unul evident – supraviețuirea! Oaspeții de astăzi au îcnehiat pe locul 2 în clasamentul din Championship 2023/2024, la un punct în spatele celor de la Leicester.

Prima rundă a adus și primul eșec pentru trupa lui McKenna, care a rezistat doar o oră de joc în fața celor de la Liverpool. Diogo Jota a fost cel care a deschis scorul în minutul 60, iar Mohamed Salah a majorat diferența pentru cormorani 5 minute mai târziu.

Per total, Ipswich nu a existat în joc, având doar 38% posesie, 2 șuturi pe spațiul porții și doar 2 lovituri de la colțul terenului. De partea cealaltă, Liverpool a beneficiat de 10 cornere!

  • Echipă probabilă Ipswich: Walton – Davis, Greaves, Woolfenden, Tuanzebe – Morsy, Luongo – Hutchinson, Chaplin, Burns – Delap

Ce pariuri speciale am pregătit?

Atmosfera pe Etihad Stadium va fi una electrizantă și este foarte posibil ca Ipswich să nu facă față prea mult pe terenul campioanei. În mod normal, City va încerca să rezolve partida încă din prima jumătate de oră, contra unui adversar net inferior.

Tocmai de aceea, pronosticul nostru principal la Manchester City vs Ipswich se bazează pe minim un gol marcat în primele 28 de minute ale partidei!

se deschide scorul înainte de minutul 27:59 @ 1.52

Am mai răsfoit puțin oferta celor de la Betano în căutarea unor alte ponturi pariuri speciale Manchester City vs Ipswich și am mai găsit două piețe foarte interesante – pe care le putem încerca astăzi pe Biletul Zilei:

  • Manchester City marchează în ambele reprize @ 1.50
  • scor corect oricând 2-0 @ 1.45
VREAU ȘI EU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite