Sabalenka vs Pegula – Ponturi Pariuri WTA Cincinnati

Sabalenka vs Pegula
Sabalenka vs Pegula (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Aryna Sabalenka și Jessica Pegula este una ce contează pentru ultimul act din cadrul turneului de tenis de la Cincinnati, fiind programat să se joace luni seara, undeva în jurul orei 22:00.

Cotele de la Unibet pentru Sabalenka vs Pegula

Sabalenka vs Pegula – Cote Unibet

După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită pe jucătoarea din Belarus, fiind ce-i drept superioară din mai multe puncte de vedere. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.40 la victorie, în timp ce pentru un succes al americancei oferă o cotă de 3.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Sabalenka, în căutarea titlului cu numărul 15

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, care are în spate un palmares impresionant, de-a lungul anilor bifând performanțe mult mai mari decât ale adversarei sale, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca mare favorită în acest duel.

Bielorusa, aflată în acest moment pe locul al treilea al clasamentului WTA, este la a cincea finală a anului, căutând să cucerească al doilea titlu în 2024, după cel de la Australian Open, și al 15-lea din întreaga sa carieră.

Aryna Sabalenka are prestații excepționale la turneul de la Cincinnati, unde este fără set pierdut după patru partide, deși nu a avut deloc un traseu facil. Aceasta a trecut pe rând de Elisabetta Cocciaretto, Elina Svitolina, Liudmila Samsonova și Iga Swiatek.

Pegula s-a impus în ultimul meci direct

Nu este deloc o jucătoare rea, ba din contră, însă este totuși sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că, după cum era și normal de altfel, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, deși în are un moral bun, impunâdnu-se în ultimul meci.

Americanca, aflată pe locul al șaselea al clasamentului WTA, se poate mândri cu faptul că a pus mâna pe șase titluri de-a lungul carierei, pe ultimul cucerindu-l chiar înainte de Cincinnati, triumfând la Toronto, după o finală cu Anisimova, în care s-a impus în set decisiv.

Jessica Pegula a scăpat fără set pierdut doar într-un singur meci la turneul de la Cincinnati, contra conaționalei Taylor Townsend, în rest, pierzând cu 2-1 cu Muchova, Fernandez și Badosa. A ajuns astfel la o serie de nouă victorii consecutive, toate pe hard.

Ponturi pariuri Sabalenka vs Pegula

Aryna Sabalenka este, după cum menționam, o jucătoare mai bună, atât din punct de vedere al performanțelor, cât și al meciurilor directe, în prezent conducând cu 4-2. E drept, a pierdut în ultima înfruntare, însă de atunci a trecut aproape un an. Ne așteptăm ca jucătoarea din Belarus să facă o figură frumoasă în acest duel și să pună mâna pe titlul de la Cincinnati pentru prima dată în carieră.

Victorie Sabalenka @ Cota 1.40

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite