Zwolle vs Feyenoord – Bet Builder in cota 2

Zwolle vs Feyenoord
Zwolle vs Feyenoord (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre PEC Zwolle vs Feyenoord este una ce contează pentru runda a doua din cadrul campionatului olandez, aceasta fiind programată să se joace duminică după-amiaza, de la ora 15:30, urmând să se desfășoare pe “MAC³PARK Stadion”.

Casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Feyenoord, cum era și normal de altfel, fiind fără dubii o echipă net superioară din orice punct de vedere. De exemplu, Betano îi atribuie acesteia cota 1.28 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la PEC Zwolle oferă o cotă de 9.25.

Cote pariuri Zwolle vs Feyenoord

Cote pariuri Dinamo Zagreb vs Sibenik

Oferta de astăzi este una extrem de bogată, în condițiile în care au revenit toate campionatele de top, așa că avem pe site o mulțime de articole din care vă puteți inspira. În acest material avem un Bet Builder în cota 2 pentru duelul dintre PEC Zwolle vs Feyenoord, pe care l-am alcătuit cu ajutorul ofertei agenției de pariuri online Betano, care dispune de un bonus fără depunere la înregistrare.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Feyenoord s-a impus în ultimele 10 meciuri directe

Feyenoord este cu siguranță una dintre cele mai mari echipe ale fotbalului olandez, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să aibă pretenții mari, așa cum este cazul și în actuala stagiune, aceasta visând la câștigarea titlului, dar și la un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor, unde a obținut calificarea directă.

Gruparea vizitatoare nu a început așa cum și-ar fi dorit în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul că în primul joc a scos doar un punct cu modesta Willem II, pe teren propriu. Totuși, se poate mândri cu faptul că a pus deja mâna pe un trofeu, triumfând în Supercupa Olandei, impunându-se la penalty-uri cu PSV Eindhoven, după un 4-4 spectaculos.

PEC Zwolle este o echipă modestă, care nu i-a mai pus probleme lui Feyenoord de multă vreme, aceasta pierzând ultimele meciuri directe, ultima dată la un scor rușinos, fiind învinsă cu 5-0 în deplasare, așa că rămâne de văzut dacă va reuși să întrerupă această serie.

Ce pariem la Zwolle vs Feyenoord?

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Feyenoord fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa că avem toate motivele să credem că se va impune, chiar dacă joacă în deplasare.

În același timp, bazându-ne în special pe forța ofensivă a vice-campioanei Olandei, vom include pe biletul nostru și un pariu pe goluri, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit, dar mizăm și pe cornere, pornind de la premisa că vom avea multe faze de poartă.

ÎNCASEAZĂ BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite