Bilet de weekend din La Liga și Serie A în cota 13

Bilet de weekend din La Liga și Serie A în cota 13
Bilet de weekend din La Liga și Serie A în cota 13 (sursa foto – facebook.com)

Campionatele Spaniei și Italiei au revenit săptămâna aceasta, așa că vom începe din nou să alcătuim în fiecare săptămâna câte un bilet de weekend din La Liga și Serie A. Pentru acest final de săptămână avem șapte pronosticuri, pe care le-am ales de la Casa Pariurilor, astfel că am format un bilet interesant într-o cotă de 13, în care avem mare încredere.

Partea interesantă este că poți plasa acest bilet gratuit, cu un bonus fără depunere de 50 RON. Așadar, dacă nu ai cont la Casa Pariurilor, dă click pe banner-ul de mai jos, deschide un cont, verifică-l și bucură-te de bonusul tău.

Bonus 50 lei Verificare Cont + 5x 50 lei Banii Înapoi

Bilet de weekend din La Liga și Serie A în cota 13

  • Genoa vs Inter Milan – 2 pauză sau final (cota 1.36)

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Inter Milan fiind net superioară din acest punct de vedere, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Într-adevăr, joacă în deplasare, motiv pentru care vom paria la siguranță, astfel că vom alege varianta “pauză sau final”.

  • Parma vs Fiorentina – peste 1,5 goluri & peste 5,5 cornere (cota 1.42)

Chiar dacă Fiorentina are un mare plus de valoare, noi credem că va avea o misiune dificilă în această înfruntare, Parma fiind o echipă imprevizibilă, care ar putea pune mari probleme, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Anticipăm o partidă pe cinste, cu goluri și faze de poartă, așa că vom paria în consecință.

  • AC Milan vs Torino – 1 pauză sau final (cota 1.43)

AC Milan este superioară din punct de vedere al valorii, având de asemenea și realizări mult mai mari în ultimii ani, așa că avem multe motive să credem că va începe cu dreptul în actuala stagiune, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren, unde suporterii vor avea și ei un rol important.

  • Lazio vs Venezia – gazdele câștigă (cota 1.47)

După ce în sezonul precedent a terminat a șaptea în clasamentul din Serie A, Lazio are pretenții mai mari în actuala stagiune, vizând locurile de Champions League. Așadar, nu își permite să cedeze puncte în duelurile cu echipele accesibile, cum este Venezia, venită din eșalonul secund, de aceea vom paria cu încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.47.

  • Juventus vs Como – gazdele peste 1,5 goluri (cota 1.48)

Juventus vs Como este cel mai dezechilibrat meci din cadrul primei etape a campionatului italian, în care gruparea torineză este mare favorită la victorie. Cum aceasta joacă acasă, în fața propriilor fani, ne așteptăm să facă spectacol, urmând totuși să înfrunte o nou-promovată, motiv pentru care mizăm pe faptul că va marca de minim două ori.

  • Real Sociedad vs Rayo Vallecano – 1 pauză sau final (cota 1.44)

Pe acest bilet de weekend din La Liga și Serie A avem câteva pariuri pe gazde, așa că îndrăznim să mai includem unul și la duelul dintre Real Sociedad și Rayo Vallecano. Bascii au un mare plus de valoare, dar și de experiență, iar în mod normal nu ar trebui să aibă probleme în a pune mâna pe cele trei puncte.

  • Villarreal vs Atletico Madrid – peste 1,5 goluri & peste 6,5 cornere (cota 1.38)

Dacă ne raportăm la valoarea celor două formații, este clar că Atletico Madrid este superioară, însă nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu se va impune, însă ne așteptăm ca Villarreal să pună probleme, având resursele necesare pentru a produce surpriza. Așadar, pentru acest duel ne vom baza pe goluri și cornere, pornind de la premisa că vom avea parte de spectacol.

REVENDICĂ 50 RON FĂRĂ DEPUNERE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite