Farul vs Poli Iași – Ponturi Pariuri Superliga

Farul vs Poli Iasi – Ponturi Pariuri Superliga / sursa foto Facebook

Farul vs Poli Iași va avea loc pe data de 3 august 2024, de la ora 19:00. Cele două formații urmează să se întâlnească în etapa a 4-a a Superligii Romaniei, meciul fiind transmis în direct pe canalele Digi Sport & Prima Sport.

Constănțenii sunt mari favoriți, casele de pariuri online din Romania oferindu-le acestora o cotă la pariuri curpinsă în intervalul 1.60 – 1.65. De partea cealaltă, un eventual succes al moldovenilor îți poate aduce mai bine de 5x miza inițială!

✅ La Betano ai ocazia de a plasa ponturi pariuri Farul vs Poli Iași cu un BONUS în valoare de 500 RON! APASA AICI si inregistreaza-te, apoi finalizează procesul de verificare KYC și efectuează o primă depunere! ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Gică Hagi nu renunță la proiectul său

În ultima perioadă, a circulat zvonul conform căruia Gică Hagi s-ar fi înțeles cu FRF, pentru a prelua reprezentativa României – după plecarea lui Edi Iordănescu. Din câte se pare însă, patronul celor de la Farul Constanța a refuzat oferta Federației, dorind să continue proiectul din estul țării.

Elevii săi au început foarte rău stagiunea, cifrele arătând astfel:

  • 3 partide
  • 0 goluri marcate
  • 2 goluri încasate
  • un singur punct

Farul a debutat cu un eșec pe teren propriu, 0-1 în fața nou-promovatei Unirea Slobozia. Apoi, alb-albaștrii au remizat alb în fieful celor de la Oțelul Galați. A urmat un nou eșec la limita acasă – 0-1 cu FC Botoșani.

  • Echipă probabilă Farul Constanta: Buzbuchi – Ganea, Gustavo, Popescu, Sirbu – Grameni, Queiros, Dican – Ciobanu, Iancu, Grigoryan

Poli Iași nu o duce nici ea prea bine, având 3 puncte în tot atâtea etape, după un 1-0 acasă – în compania celor de la FC Botoșani. În prima rundă, moldovenii au fost învinși de către Sepsi Sf. Gheorghe în deplasare, scor 1-0.

Etapa precedenta, ieșenii au primit vizita celor de la Gloria Buzău. Roman a deschis scorul în minutul 29 și tot el a ratat un penalty în prelungirile primei reprize. Matos a reușit să egaleze în minutul 45+12. După pauză, atacantul portughez a dat lovitura și a marcat pentru 2-1, stabilind astfel și scorul final al întâlnirii.

  • Echipă probabilă Poli Iași: Ailenei – Ispas, Samayoa, Ilie, Todoroski – Stefanovici, Itu, Bordeianu, Roman – Tailson, Harrison

Ponturi pariuri Farul vs Poli Iași

Farul Constanța nu reușește să iasă din această criză, însă este posibil să apară mai multă liniște acum, după ce Gică Hagi și-a anunțat intenția de a rămâne pe banca tehnică a fostei campioane. Echipa trebuie să iasă mai mult la joc și să marcheze, în fața unui adversar care a încasat 3 goluri în 3 meciuri.

De partea cealalta, Poli Iași a dovedit că poate să modifice tabela de marcaj oricând, iar Farul Constanța nu reprezintă un adversar de speriat. Din oferta Betano am ales pronosticul ”ambele echipe marchează”.

ambele echipe marcheaza @ 1.90

Tu ce alte ponturi pariuri vei plasa astăzi la Farul vs Poli Iași?

PARIAZĂ PE SUPERLIGA CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite