Ponturi Corvinul vs Paks – Preliminarii Europa League

Ponturi Corvinul vs Paks
Ponturi Corvinul vs Paks (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Corvinul vs Paks – Preliminarii Europa League

Corvinul Hunedoara, deținătoarea Cupei României, va da piept cu Paks, câștigătoarea Cupei Ungariei, într-o partidă ce contează pentru manșa a doua din primul tur al preliminariilor Europa League, ce se va disputa la Sibiu, pe Stadionul Municipal.

Ponturi Corvinul vs Paks – Cote Unibet

Ponturi Corvinul vs Paks – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, echipa noastră pornește cu șansa a doua în această confruntare. De exemplu, la Unibet, aceasta primește o cotă de 3.05 la victorie, în timp ce pentru un succes al maghiarilor avem o cotă de 2.15.

Ponturi Corvinul vs Paks – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Corvinul

Este fără dubii una dintre cele mai mari surprize din istoria recentă a fotbalului românesc, ținând cont de faptul că este extrem de aproape de o performanță uriașă, după ce în prima manșă s-a impus cu un categoric 0-4 în fieful celor de la Paks.

Corvinul nu avea speranțe prea mari înainte de prima manșă, în condițiile în care venea după un eșec clar suferit în disputa cu FCSB din Supercupa României, scor 0-3. Totuși, aceasta a deschis scorul rapid, prin Buș, în minutul 9, pentru ca Lupu să dubleze avantajul imediat înainte de pauză.

Același Lupu a mai ieșit la rampă de două ori, reușind hat-trick-ul, încheind și tabela, ajutându-și echipa să facă un salt uriaș spre turul al doilea din preliminariile Europa League, acolo unde o așteaptă Rijeka, vice-campioana Croației.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Lefter; Bradu, Lica, Manolache, Iacob; Chindriș; Lupu, Neacșa, Roger, Pîrvulescu; Buș

Paks

În ciuda faptului că a fost “demolată” în manșa tur, agențiile de pariuri o dau tot ca favorită și în această confruntare. E drept, pe hârtie, este mult mai valoroasă, având de asemenea și mult mai multă experiență, însă rămâne de văzut cum se va descurca, mai ales că joacă în deplasare.

Maghiarii au arătat foarte bine în sezonul anterior, aceștia terminând pe locul al doilea în campionatul intern, la mare distanță de campioana Ferencvaros, pe care a învins-o însă în finala Cupei Ungariei, impunându-se cu 2-0.

După eșecul suferit în duelul de pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara, pare greu de crezut că cei de la Paks mai pot întoarce soarta calificării. Cel mai probabil vor merge în Conference League, acolo unde, în turul al doilea al preliminariilor, ar da piept cu AEK Larnaca.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Szappanos; J.Szabo, Kinyik, Lenzser; Osvath, Balogh, Windecker, Papp, Silye; Toth, Konyves

Ponturi Corvinul vs Paks

Ne așteptăm ca cei de la Corvinul să facă tot posibilul pentru a demonstra că rezultatul obținut în prima manșă nu a fost întâmplător, însă rămâne de văzut dacă vor scăpa fără gol primit, Paks căutând să producă minunea sau în cel mai rău caz, să încheie această dublă în mod onorabil. Așadar, noi ne așteptăm la un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.58 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.58

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite