Ponturi Mjallby vs Malmo – Allsvenskan

Ponturi Mjallby vs Malmo
Ponturi Mjallby vs Malmo (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Mjallby vs Malmo – Allsvenskan

Confruntarea dintre Mjallby și Malmo este una programată să se joace sâmbătă, în data de 13 iulie, de la ora 16:00, aceasta contând pentru runda cu numărul 14 din cadrul campionatului suedez, urmând să se desfășoare pe “Strandvallen”.

Ponturi Mjallby vs Malmo – Cote Unibet

Ponturi Mjallby vs Malmo – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formația vizitatoare pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.65 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 5.10.

Ponturi Mjallby vs Malmo – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Mjallby

Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale, fiind de asemenea depășită în mod clar și la capitolul experiență, astfel că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri au ales să o dea ca outsideră în această înfruntare, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.

Gruparea gazda face un sezon bun, având în vedere faptul că în prezent se situează pe treapta a treia a clasamentului din Allsvenskan. Pe parcursul celor 14 partide de campionat, aceasta și-a trecut în cont opt victorii și două remize, suferind patru înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 25 de goluri, primind cu opt mai puține.

Cei de la Mjallby traversează o perioadă bună, având în vedere faptul că vin după trei victorii consecutive în campionat. Aceștia s-au impus pe rând cu Hacken, Varnamo și Sirius, în duelurile cu acestea înscriind șapte goluri, primind patru.

Malmo

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind cea mai bună echipă din Suedia, care dispune de un lot de cinci ori mai valoros decât al adversarei sale, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această confruntare.

Oaspeții acestei înfruntări domină în mod autoritat în actuala ediție de campionat, ocupând primul loc în clasament, fiind la șapte puncte de locul secund, ocupat de Djurgarden. Cele 14 rund disputate până acum le-au adus 11 victorii, două remize și un eșec, în urma acestor dueluri punctând de 39 de ori, primind doar zece goluri, având de departe cel mai bun golaveraj din campionat.

Cei de la Malmo sunt fără înfrângere de mai bine de două luni, ultima dată pierzând cu Elfsborg, scor 3-1, de atunci disputând opt partide. În acest interval au înregistrat șase victorii, ultima venind în meciul precedent, făcând spectacol cu Halmstad, câștigând cu 5-1.

Ponturi Mjallby vs Malmo

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Malmo fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. E drept, nu va avea o misiune chiar ușoară, mai ales că joacă în deplasare, însă ne așteptăm ca în cele din urmă să scoată cele trei puncte, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.65 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.65

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite