Ponturi Cehia vs Turcia – EURO 2024

Ponturi Cehia vs Turcia
Ponturi Cehia vs Turcia (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Cehia vs Turcia – EURO 2024

Confruntarea dintre Cehia și Turcia este una programată să se joace miercuri, în data de 26 iunie, de la ora 22:00, aceasta contând pentru ultima etapă din grupele Campionatului European, urmând să se desfășoare pe “Volksparkstadion”, din Hamburg.

Ponturi Cehia vs Turcia – Cote Unibet

Ponturi Cehia vs Turcia – Cote Unibet

Agențiile de pariuri anticipează o confruntare extrem de echilibrată, ținând cont de cotele oferite de acestea. De exemplu, cei de la Unibet înclină ușor balanța spre reprezentativa Cehiei, căreia îi atribuie o cotă de 2.55 la victorie, în timp ce pentru un succes al turcilor oferă o cotă de 2.90.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Cehia vs Turcia – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cehia

În ciuda faptului că dispune de un lot mult mai slab decât al adversarei sale, cel puțin pe hârtie, este ușor favorită în această confruntare. Ce-i drept, este o națională cu performanțe mult mai mari la Campionatul European, fiind la a șaptea participare consecutivă.

La ediția anterioară, naționala Cehiei a strălucit, atingând sferturile de finală, fiind eliminată de Danemarca. La ediția din acest an a avut parte de un start slab, în primul joc pierzând cu Portugalia, în ciuda faptului că a condus cu 1-0, fiind învinsă în cele din urmă cu 1-2.

În cea de-a doua etapă de la turneul din Germania, reprezentativa pregătită de Ivan Hašek a pierdut două puncte extrem de importante. Aceasta nu a obținut decât un rezultat de egalitate cu Georgia, națională aflată la prima sa experiență la un turneu final.

• ECHIPA PROBABILĂ: Stanek; Holes, Hranac, Krejci; Coufal, Soucek, Provod, Doudera; Barak, Hlozek; Chytil

Turcia

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot aproape de două ori mai valoros decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, este văzută ca outsideră, chiar dacă stă și mai bine decât aceasta în grupă, având șanse mult mai mari la optimi.

Reprezentativa Turciei a participat și la precedentele două ediții de Campionat European, dezamăgind la ambele, fiind de fiecare dată eliminată încă din grupe. Se pare însă că este extrem de aproape de a rupe blestemul, în prezent ocupând locul secund în grupă, cu trei puncte.

Naționala antrenată de Vincenzo Montella a debutat cu victorie la EURO 2024, în primul joc trecând de Georgia, câștigând cu 3-1, însă nu fără emoții. A urmat apoi duelul cu Portugalia, în fața căreia nu a avut nicio șansă, pierzând în manieră categorică, la scor de neprezentare.

• ECHIPA PROBABILĂ: Bayindir; Muldur, Demiral, Ayhan, Kadioglu; Yuksek, Calhanoglu; Akturkoglu, Guler, Yildiz; Yilmaz

Ponturi Cehia vs Turcia

Această partidă este extrem de complicată, fiind foarte greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind foarte riscante. Cehia este obligată să joace la victorie, în timp ce Turcia se mulțumește și cu o remiză, însă pare greu de crezut că va putea duce un meci întreg cu gândul doar la egal. Noi anticipăm o înfruntare în care cehii vor fi cei care vor forța, motiv pentru care mizăm pe faptul că vor scoate un rezultat pozitiv. Cota pentru pariul nostru este de 1.43 la Unibet.

1X @ Cota 1.43

Pariază pe ponturi Cehia vs Turcia cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite