3 cote uriase la pariuri pentru Belgia vs Romania

3 cote uriase la pariuri pentru Belgia vs Romania
3 cote uriase la pariuri pentru Belgia vs Romaniar / sursa foto Facebook Echipa Nationala de fotbal a Romaniei

3 cote uriase la pariuri pentru Belgia vs Romania, cu care poti da lovitura astazi la pariuri. Ce zici, te bagi? 🇷🇴

Astazi, 22 iunie 2024, de la ora 22:00, tricolorii joaca impotriva Belgiei cu calificarea in optimile EURO 2024 pe masa. In direct pe PRO TV, baietii lui Edi Iordanescu incearca sa repete performanta uluitoare din partida cu Ucraina, in care au reusit sa se impuna cu scorul de 3-0.

Atunci, golul lui Nicolae Stanciu a facut fericiti mii de pariori, datorita promotiei prin care pariezi pe Romania si castigi daca deschide scorul! Pariurile pe soliste au fost oricum castigatoare la orice agentie, deoarece Razvan Marin si Denis Dragus au dus scorul la 3-0.

Misiunea de astazi impotriva lui Lukaku & co. este una mai dificila, insa o deschidere de scor iti poate aduce un castig impmresionant – cota pentru succesul tricolorilor fiind de 7.00!

Cum castigi daca Romania deschide scorul?

✅ Intră în contul Superbet sau creează unul nou prin ACEST LINK și profită și de bonusul de bun-venit!

✅ Plasează un pariu pe opțiunea “Avantaj România”, pe care o vei găsi pe prima poziție în oferta meciurilor naționalei.

✅ Dacă reprezentativa condusă de Edi Iordănescu marchează prima, atunci pariul tău va fi câștigător. Evident, pariul tău va fi câștigător și dacă România nu deschide scorul dar se impune în cele din urmă.

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

3 cote uriase la pariuri pentru Belgia vs Romania – mizam pe 2 solist!

In momentul de fata, Romania are o cota de 7.00 in oferta operatorului online Superbet, pentru a invinge reprezentativa Belgiei. “Diavolii” nu par de speriat in momentul de fata, iar o cota de 7.00 merita riscul – in conditiile in care o putem inverzi cu un simplu gol. Iata 4 motive pentru care Romania poate spera la un succes cu Belgia:

✅ Moralul este complet diferit in cele doua tabere, cu un avantaj clar pentru tricolori

✅ Denis Dragus si Dennis Man vor incepe din nou in primul 11, iar Valentin Mihaila sau Ianis Hagi pot oferi prospetime in ultima jumatate de ora

✅ Belgia are o defensiva modesta, fara vedete in adevaratul sens al cuvantului

✅ Dupa revenirea din accidentare, Casteels a incasat 7 goluri in 5 partide oficiale (la Belgia & Wolfsburg)

Romania castiga (la 1-0 pariul este castigator) @ 7.00

Peste 1.5 goluri Romania – cota 4.40

Tot din seria celor 3 cote uriase la pariuri pe care le-am gasit, vine acest pariu. Defensiva belgienilor a tremurat serios impotriva Slovaciei, care a reusit sa marcheze destul de repede. De partea cealalta, tricolorii au driblat, au pasat si au sutat cu usurinta la poarta aparata de Lunin.

Ros-galben-albastrii au jucatori capabili sa expedieze suturi periculoase de la distanta, iar Casteels nu se poate compara cu Thibaut Courtois. Cum belgienii sunt obligati sa atace, cel mai probabil acestia vor lasa multe spatii in defensiva, de care “rachetele” Ratiu, Dennis Man, Florinel Coman sau Valentin Mihaila pot profita pe contre.

peste 1.5 goluri Romania @ 4.40

Nicolae Stanciu marcheaza sau ofera o pasa de gol – 4.00

Superbet le ofera sansa pariorilor de a miza pe omul momentului din nationala Romaniei – Nicolae Stanciu. Capitanul nostru candideaza la cel mai frumos gol al primei etape, dupa torpila expediata in poarta lui Lunin. Acesta a fost foarte aproape de a face dubla tot in prima repriza, atunci cand a lovit bara dintr-o lovitura de colt.

Fara indoiala, Stanciu nu doar ca va fi titular diseara, ci va reprezenta omul pe la care vor trece toate raidurile ofensive ale tricolorilor. Acesta poate urca in jumatatea adversa cu mingea la picior si poate chiar sa dubleze atacantul, la anumite faze fixe.

Daca cineva poate face diferenta diseara si ne poate aduce cele 3 puncte, acela este fara indoiala Nicolae Stanciu!

Stanciu marcheaza sau paseaza decisiv @ 4.00

Pe langa cele 3 cote uriase la pariuri pentru Belgia vs Romania, am gasit in oferta Superbet si alte pronosticuri foarte interesante, carora merita sa le acordam atentie:

⚽ Dennis Man peste 0.5 suturi pe poarta @ 2.50

⚽ pauza sau final Romania @ 4.20

x2 & ambele echipe marcheaza @ 4.10

2 pauza / 2 final @ 13.00

VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite