Cota 2 din fotbal 21 iunie – EURO 2024

Cota 2 din fotbal 21 iunie - EURO 2024
Sursa foto: OnsOranje ( oficial Facebook)

Cota 2 din fotbal 21 iunie – EURO 2024 este pregatita, iar astazi o sa mergem mai departe cu biletele noastre plasate pe Betano. Dupa cum stiti foarte bine, astazi se vor desfasura 3 partide extrem de importante in economia acestui turneu. Drept urmare, avem si foarte multe bonusuri fara depunere la dispozitie si alte freebet-uri de care putem profita.

Azi dimineata am avut biletul bifat dupa ce Argentina a reusit sa se impuna in fata Canadei. Astfel ca avem o noua cota 2 castigatoare si un moral foarte bun. Continuam astazi si incercam sa scoatem maxim din cele 3 partide ce au o miza foarte importanta. O sa jucam direct in cel mai tare duel de astazi, adica Olanda vs Franta, acolo unde se anunta un meci foarte interesant. Putin mai jos o gasiti propunerile mele pentru meciurile de astazi de la EURO 2024, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’ s go!

Polonia vs Austria

In ciuda numeroaselor absente dinaintea primului meci, Polonia s-a descurcat onorabil in afta Olandei, si cu putin noroc ar fi putut obtine macar un punc din acea partida. De cealalta parte, Austria a intalnit una dintre prrincipalele favorite, Franta, in fata carora nu au impresionat, insa cu siguranta abordarea din acest meci va fi cu totul alta si ma astept sa aiba o evolutie mult mai solida din punct de vedere ofensiv, mai ales ca adversari lor nu stau tocmai stralucit pe plan defensiv.

Olanda vs Franta

Cu siguranță, acest duel va cântări decisiv în lupta pentru câștigarea grupei, iar în mod normal, ambele formații ar trebui să dea totul pentru a obține un rezultat pozitiv, motiv pentru care ne așteptăm să avem parte de spectacol.

Evident, putem alege multe ponturi pariuri Olanda vs Franța, însă noi ne-am oprit asupra unuia singur. Ținând cont de valoarea celor două naționale, dar și de jucătorii de mare calitate de care dispun, mai ales în ofensivă, avem mare încredere că vom avea parte de goluri, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Cota 2 din fotbal – EURO 2024

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
INCASEAZA ACUM 24 RON FARA DEPUNERE

Pentru alte recomandari interesante va astept in grupul de Telegram. Se anunta o zi extrem de interesanta, asa ca te astept alaturi de cei 10.000 de pariori din grup. Let’ s go!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite