Bet Builder Betano – Cota 2.00 pentru Ungaria!

Bet Builder Betano - Cota 2.00 pentru Ungaria!
Sursa foto: Germany ( oficial Facebook)

Bet Builder Betano – Cota 2.00 pentru Ungaria! Astazi incepe a doua etapa de la Campionatul European de fotbal, astfel ca deja meciurile devin si mai interesante. In grupa A vom avea parte de meciuri tensionate si in acest articol vom analiza partida dintre Germania vs Scotia.

Dupa cum bine stiti, avem in continuare in joc cota 2 din fotbal si mergem mai departe cu acest Bet Builder ce se anunta foarte interesant. Operatorul online iti ofera oportunitatea de a alege minim 2 piete si maxim 7, in formarea pariului multiplu. Mai mult decat atat, poti incasa un BONUS de 500 RON imediat dupa inregistrare, iar constant poti incasa pariuri gratuite. In aceasta perioada avem o multime de freebet-uri ce asteapta sa fie incasate, asa ca este de datoria noastra sa ne facem treaba.

Bet Builder Betano – Ce jucam?

  • Nemții au început la EURO 2024 cu un succes categoric obținut în fața Scoției, impunându-se cu un neverosimil 5-1. Germania a arătat extrem de bine în primul joc, spre deosebire de Ungaria, așa că avem toate motivele să credem că va domina autoritar și în această confruntare. Bazându-ne pe forța sa ofensivă, vom miza pe faptul ca acestia pot avea din nou un numar foarte mari de suturi pe spatiul portii. De asemenea, nu cred ca vor pierde acest meci, avand in vedere moralul echipei obtinut din prima confruntare.
  • Reprezentativa Ungariei a pierdut cu 1-3, iar deja își face mari probleme în ceea ce privește calificarea în optimi. În cazul unui eșec în această partidă, pare greu de crezut că va mai putea prinde fazele eliminatorii ale turneului, chiar și de pe locul al treilea al grupei. Din acest motiv cred ca Ungaria o sa fie mult mai agresiva, astfel ca o sa fie mult mai pasibila de a incasa cartonase.
  • De ce folosim functia Bet Builder? Pentru ca ne ofera sansa de a combina mai multe pariuri ce sunt pe placul nostru si astfel putem forma o cota excelenta pentru acest meci. Intra acum pe Betano si poti paria acest bilet cu 24 RON fara depunere.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA ACUM CU 24 RON FARA DEPUNERE

Pentru alte ponturi la fel de interesante te astept in comunitatea de pe Telegram. Acolo suntem peste 10.000 de pariori pregatiti si inspirati. Te poti alatura si tu foarte usor, iar daca ti-a placut acest articol nu uita sa ii dai un share. Multumesc!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite