Ponturi Croația vs Albania – EURO 2024

Ponturi Croația vs Albania
Ponturi Croația vs Albania (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Croația vs Albania – EURO 2024

A doua etapă din cadrul grupelor Campionatului European de fotbal se deschide cu duelul dintre Croația și Albania. Acesta este programat să se joace miercuri, în data de 19 iunie, de la ora 16:00, urmând să se dispute la Hamburg, pe “Volksparkstadion”.

Ponturi Croația vs Albania – Cote Unibet

Ponturi Croația vs Albania – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, reprezentativa Croației pornește cu prima șansă în această confruntare, cum era și normal de altfel, fiind mai puternică decât adversara sa, având de asemenea și mult mai multă experiență la nivelul turneelor finale.

Unibet, agenție online care include 3 bonusuri atractive în pachetul de bun-venit, îi artibuie acesteia o cotă de 1.49 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes al albanezilor oferă o cotă de 7.50.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Croația vs Albania – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Croația

Dacă ne raportăm la performanțele obținute în ultimii ani, putem spune că este una dintre cele mai importante naționale ale lumii, care în 2018 atingea finala Campionatului Mondial, pentru ca patru ani mai târziu să dispute și o semifinală la turneul din Qatar.

Ei bine, croații nu se mândresc cu rezultate grozave la nivel de EURO. Deși au trecut de mai multe ori de grupe, aceștia nu au depășit niciodată primul meci din fazele eliminatorii, la ediția anterioară pierzând cu Spania în optimi, după un duel dramatic, încheiat 5-3.

Reprezentativa Croației a început cum nu se putea mai rău la actuala ediție a Campionatului European, în primul joc dând piept chiar cu Spania. A pierdut în manieră categorică, scor 3-0, întrerupând astfel o serie de șase victorii consecutive, diminuându-și în același timp și șansele de calificare, fiind obligată să se impună în acest joc.

• ECHIPA PROBABILĂ: Livakovic – Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Sosa – Modric, Sucic, Kovacic – Majer, Budimir, Kramaric

Albania

Albanezii visează la a doua lor victorie la un turneu final, prima venind chiar la EURO, în 2016, contra României. Atunci, aceștia terminau pe locul al treilea, într-o grupă din care au mai făcut parte Franța și Elveția, însă nu au făcut pasul spre optimile de finală.

Naționala pregătită de brazilianul Sylvinho speră la o performanță istorică la această ediție de Campionat European, deși misiunea era încă de la bun început una aproape imposibilă, în condițiile în care a picat în “grupa morții”, în care mai joacă și Spania și Italia, deținătoare de titluri europene.

În primul joc, poate că Albania nu a obținut un rezultat pozitiv, însă jucătorii au rămas cu un moral bun, având o prestație curajoasă contra deținătoarei trofeului. Au deschis scorul încă din secunda 23, marcând cel mai rapid gol din istoria turneului, însă, în cele din urmă, au pierdut cu 2-1.

• ECHIPA PROBABILĂ: Strakosha – Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj – Asllani, Ramadani – Laci, Bajrami, Asani – Broja

Ponturi Croația vs Albania

O remiză în această confruntare nu este în avantajul niciuneia dintre echipe, iar în mod normal ar trebui să avem parte de un duel pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte. Unul dintre ponturi Croația vs Albania poate fi pe goluri, însă noi alegem să mergem pe mâna naționalei mai valoroase și mai experimentate, motiv pentru care mizăm pe un succes al croaților, la o cotă de 1.49 oferită de Unibet.

Croația câștigă @ 1.49

Pariază pe ponturi Croația vs Albania cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite