Ponturi Germania vs Ungaria – EURO 2024

Ponturi Germania vs Ungaria
Ponturi Germania vs Ungaria (sursa foto: facebook.com)

Ponturi Germania vs Ungaria – EURO 2024

Miercuri, în data de 19 iunie, cu începere la ora 19:00, Germania, gazda acestui turneu, va da piept cu Ungaria, într-o partidă ce contează pentru etapa a doua din cadrul grupelor Campionatului European, urmând să se desfășoare pe “MHPArena”, din Stuttgart.

Ponturi Germania vs Ungaria – Cote Unibet

Ponturi Germania vs Ungaria – Cote Unibet

După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Germania, fiind cu siguranță o națională mult mai valoroasă, care are mai multă experiență, dar și pretenții mult mai mari la acest turneu, având ca obiectiv câștigarea trofeului.

Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, îi atribuie acesteia o cotă de 1.28 la victorie. De partea cealaltă, pentru un succes al maghiarilor oferă o cotă “bombă” de 11.50.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Germania vs Ungaria – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Germania

După ce am văzut partidele din prima etapa din cadrul grupelor Campionatului European, putem spune fără să stăm pe gânduri că Germania este una dintre marile favorite la câștigarea turneului, așa cum o văd și agențiile de pariuri de altfel, beneficiind ce-i drept și de sprijinul publicului.

Nemții au început la EURO 2024 cu un succes categoric obținut în fața Scoției, impunându-se cu un neverosimil 5-1. Aceștia au deschis scorul prin tânărul Florian Wirtz, campion cu Bayer Leverkusen în acest sezon, pentru ca după nouă minute să marcheze printr-un al puști minune, și anume Jamal Musiala. Kai Havertz a stabilit scorul pauzei, 3-0, din penalty.

Fullkrug, intrat pe parcurs, a înscris un gol de generic, iar pe final s-au mai înscris două goluri, ambele venind din partea germanilor, Antonio Rudiger trimițând în proprie poartă, pentru ca Emre Can să închidă tabela cu un șut de la distanță. Așadar, ajunși la cinci partide consecutive fără înfrângere, jucătorii Germaniei au toate motivele să spere la un succes în această partidă și, implicit la calificarea în optimile de finală.

• ECHIPA PROBABILĂ: Neuer – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz

Ungaria

Înainte de startul turneului, reprezentativa Ungariei era văzută ca una dintre potențialele surprize de la EURO 2024. Această afirmație nu era deloc una deplasată, în condițiile în care a arătat bine la precedentele două ediții, facând de asemenea o figură frumoasă și în Nations League, dar și în preliminarii.

Totuși, maghiarii au părut lipsiți de idei în primul joc de la Campionatul European din Germania, aceștia fiind surclasați în manieră clară de Elveția, națională care, paradoxal, nu a arătat deloc grozav în campania de calificare, terminând pe locul secund în grupă.

Reprezentativa Ungariei a pierdut cu 1-3, iar deja își face mari probleme în ceea ce privește calificarea în optimi. În cazul unui eșec în această partidă, pare greu de crezut că va mai putea prinde fazele eliminatorii ale turneului, chiar și de pe locul al treilea al grupei.

• ECHIPA PROBABILĂ: Gulacsi – Orban, Lang, Szalai – Bolla, Nagy, Schafer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga

Ponturi Germania vs Ungaria

Germania a arătat extrem de bine în primul joc, spre deosebire de Ungaria, așa că avem toate motivele să credem că va domina autoritar și în această confruntare. Bazându-ne pe forța sa ofensivă, vom miza pe faptul că va marca de minim două ori, iar de asemenea, pornind de la premisa că va ataca în valuri, ar trebui să obțină și cel puțin cinci lovituri de la colț.

Am plasat acest pariu la Unibet, cu ajutorul funcției “Creare Pariu”, astfel că am obținut o cotă frumoasă de 1.86, care are șanse bune de reușită.

Germania marchează peste 1,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere @ 1.86

Pariază pe ponturi Germania vs Ungaria cu cele mai bune oferte:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite