Ponturi Serbia vs Anglia – EURO 2024

Ponturi Serbia vs Anglia - EURO 2024
Ponturi Serbia vs Anglia – EURO 2024 – Sursa foto: Facebook

Ponturi Serbia vs Anglia – EURO 2024. “Veltins Arena” va gazdui intalnirea dintre Serbia si Anglia din cadrul primei etape – Grupa C de la EURO 2024. Confruntarea va avea loc duminica, 16 iunie, incepand cu ora 22:00.

Ponturi Serbia vs Anglia

Englezii sunt vazuti ca una dintre marile favorite ale turneului, iar astazi inaintea primei partide sunt cotati cu 1.50 pentru a se impune in fata sarbilor. De luat in considerare si cota de 1.90 pe care casele de pariuri online ne-o ofera pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Serbia vs Anglia

Ponturi Serbia vs Anglia - EURO 2024
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Serbia

“Orlovi” vor bifa in Germania prima lor prezenta sub aceasta denumire la un EURO, aspect care cu siguranta ii va motiva in plus pentru a face o figura frumoasa inca de la debut, aici unde pe langa Anglia, vor mai da piept cu cei din Slovenia si Danemarca.

In drumul lor catre Campionatul European au avut de o grupa destul de accesibila pe care au incheiat-o insa pe pozitia secunda, cu 14 puncte, avand 4 mai putin decat liderul Ungaria, si doar cu 3 mai mult decat principala contracandidata la locul secund, Muntenegru.

Putem caracteriza perioada imediat urmatoare destul de inconstanta in cele 4 meciuri amicale pe care le-au disput. Si-au trecut in cont in acest interval de timp doua succese cu Suedia si Cipru, iar in celelalte doua au pierdut drastic in fata Rusiei, scor 4-0, si 2-1 cu Austria.

  • Echipa probabila: V. Milinkovic-Savic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic, Maksimovic, Lukic, Kostic; S. Milinkovic-Savic, Tadic; Mitrovic

Anglia

Selectionata pregatita de Gareth Southgate este vazuta ca printre principalele favorite la castigarea trofeului si pe buna dreptate avand in vedere rezultatele din ultimi ani si de generatia foarte buna de care dispune la ora actuala aceasta nationala.

Vicecampioana europeana en-titre nu a avut nicio emotie in ceea ce priveste obtinerea prezentei la EURO 2024. Desi au avut parte de o grupa destul de complicata la prima vedere, englezii s-au descurcat excelent si au terminat pe primul loc cu 18 puncte, avand cu 4 mai mult decat urmatoarele doua clasate, Italia si Ucraina.

Dupa incheierea preliminariilor, “the three lions” au avut parte de 4 meciuri de verificare in care nu putem spune ca a impresionat din punct de vedere al evolutiilor. Din contra, au reusit sa castige un singur meci, 3-0 contra Bosniei& Hertegovina, au facut egal, 2-2 in compania Belgiei, si au pierdut 0-1 in fata Braziliei si surprinzator contra Islandei, chiar in ultimul joc de pregatire.

  • Echipa probabila: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Ponturi Serbia vs Anglia

Serbia vs Anglia. Anglia este fara doar si poate una dintre principalele contracandidate la ridicarea trofeului. Finalista editiei trecute de la Campionatul European are parte de un test interesant in acest prim meci, Sebia, o echipa ce are in componenta foarte multi jucatori ce evolueaza la un nivel inalt, si nu m-ar mira sa marcheze in aceasta seara. Consider ca pentru a castiga acest meci, englezii vor avea mai mult de un gol, drept pentru care am ales si pronosticul de mai jos.

Oaspeti - Peste 1.5 goluri @ 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite