Ponturi Italia vs Albania – EURO 2024

Ponturi Italia vs Albania - EURO 2024
Ponturi Italia vs Albania – EURO 2024 – Sursa foto: Facebook

Ponturi Italia vs Albania – EURO 2024. Campioana en-titre Italia si Albania debuteaza la EURO 2024 pe 15 iunie 2024, incepand cu ora 22:00, intr-o partida ce va fi gazduita de “Signal Iduna Park” din Dortmund.

Ponturi Italia vs Albania

Asa cum era de asteptat “squadra azzura” porneste ca mare favorita inaintea acestei prime runde, in care adversara le este una dintre cele mai neexperiementate nationale de la acest turneu Final. Betano le atribuie italienilor o cota de 1.44 la un eventual triumf, in timp ce un triumf surprinzator al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 9 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Italia vs Albania

Ponturi Italia vs Albania - EURO 2024
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Italia

Selectionata pregatita de Luciano Spalletti nu a avut un drum tocmai simplu catre turneul de final din Germania, avand parte de o concurenta acerba din partea Ucrainei pentru pozitia secunda. Pana la urma au reusit sa isi adjudece acest loc, dupa ce au terminat la egalitate in ultima etapa chiar impotriva adversarilor nostri de la EURO 2024.

Desi au avut o medie de doua goluri per meci in preliminarii, cel mai bun marcator al lor a avut doar 3 reusite, si acesta a fost jucatorul celor de la Inter Milan, Davide Frattesi. Nici in plan defensiv nu au impresionat primind gol in 5 din cele 8 jocuri disputate.

Dupa incheierea preliminariilor, “gli azzurri” si-au facut incalzirea pentru turneul final cu 4 meciuri amicale in care au aratat o forma destul de buna. Si-au trecut in cont 3 victorii si un rezultat de egalitate, 0-0 cu Turcia in aceasta perioada de timp, si de remarcat ca au primit gol doar in triuful 2-1 contra celor din Venezuela.

  • Echipa probabila: Donnarumma; Darmian, Buongiorno, Bastoni; Di Lorenzo, Cristante, Jorginho, Dimarco; Frattesi, Chiesa; Scamacca

Albania

Sub comanda brazilianului Sylvinho, reprezentativa albaneza au reusit sa obtina doar pentru a doua oara prezenta la un turneu final. Precedenta a fost in 2016, atunci cand singurele puncte pe care le-au obtinut, a fost in victoria contra Romaniei, scor 0-1.

Cu un lot in care cei mai valorosi jucatori evolueaza in Serie A, aceasta nationala pornea cu sansa a treia in grupa de calificare in care se anunta doua favorite clare, Polonia si Cehia. “Kuqezinjtë” nu s-au lasat impresionati si au izbutit sa surpinda cu un joc excelent care le-a adus si calificarea pana la urma chiar de pe prima pozitie.

Intr-o situatie asemanatoare se regasesc si la Campionatul European, aici unde este clar outsidera, din grupa mai facand parte Spania si Croatia, adversari redutabili din toate punctele de vedere. Ramane de vazut daca vor reusi sa dea peste cap calculele specialistilor si in aceasta grupa.

  • Echipa probabila: E. Berisha; Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj; Asllani, Ramadani; Asani, Bajrami, Seferi; Broja

Ponturi Italia vs Albania

Italia vs Albania. Balanta inclina catre victorie campioanei in exercitiu care este oarecum obligata sa castige astazi, avand in vedere configuratia acestei grupe. Faptul ca au ajuns pana aici, cred ca reprezinta maximul pentru albanezi pe care ii vad terminand pe ultimul loc in aceasta grupa de “foc”. Nu ma astept la o evolutie stralucitoare din partea italienilor, insa cred ca obtinerea celor 3 puncte este primordiala pentru ei astazi si cred ca au atuurile necesare de a incepe turneul final cu o victorie.

1 Solist @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite