Ponturi Fritz vs Ruud – Roland Garros

Ponturi Fritz vs Ruud
Ponturi Fritz vs Ruud – sursa foto: facebook.com

Ponturi Fritz vs Ruud – Roland Garros

Confruntarea dintre Taylor Fritz si Casper Ruud este una programata sa se joace luni, in data de 3 iunie, nu inainte de ora 17:00, aceasta contand pentru faza optimilor de finala de pe tabloul masculin de la Roland Garros.

Cote pariuri Fritz vs Ruud

Ponturi Fritz vs Ruud – Cote Unibet

Judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, norvegianul porneste ca mare favorit in aceasta infruntare, ceea ce nu surprinde deloc. La Unibet, acesta primeste o cota de 1.40 la victorie, in timp ce pentru un succes al americanului avem o cota de 3.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Fritz

Nu este deloc un jucator rau, ba din contra, acesta avand in spate cateva performante notabile, dar si evolutii memorabile in fata unor jucator de top, precum Novak Djokovic sau Rafael Nadal. Per total insa, este sub nivelul adversarului sau, motiv pentru care porneste ca outsider in aceasta partida.

Americanul, care in acest moment ocupa locul 12 in clasamentul ATP, a castigat sapte titluri in cariera, cel mai important venind in 2022, la Indian Wells, unde se impunea in finala cu Rafael Nadal. La nivel de Grand Slam, acesta a atins sferturile de finala de trei ori, la Australian Open, la Wimbledon si la US Open, insa niciodata pe zgura de la Roland Garros.

Aflat in premiera in optimile openului francez, Taylor Fritz nu a scapat fara set pierdut in niciunul dintre cele trei meciuri de pana acum. Acesta a trecut mai intai de Federico Coria si Dusan Lajovic, pe ambii invingandu-i cu 3-1, pentru ca in saisprezecimi sa se impuna in set decisiv cu Thanasi Kokkinakis.

Ruud

Daca tinem cont de palmaresul acestuia, este peste nivelul adversarului sau, castigand mai multe titluri, adunand mai multi bani din premii, iar de asemenea, sta si mult mai bine in clasamentul ATP, ocupand locul al saptelea, astfel ca bookmakerii au motive sa il dea ca favorit.

Norvegianul a cucerit 12 titluri in cariera, e drept, doar in turnee de 250 si 500 de puncte. Acesta se poate lauda insa cu trei finale de Grand Slam, una la US Open, pierduta in fata lui Carlos Alcaraz, dar si doua la Roland Garros, fiind invins de Rafael Nadal si Novak Djokovic.

Casper Ruud a inceput la openul francez cu un succes in minimum de seturi in duelul cu Meligeni Alves, trecand apoi cu mari emotii de Davidovich Fokina, castigand in set decisiv, pentru ca in cele din urma sa se impuna cu 3-1 in duelul cu Tomas Martin Etcheverry.

Ponturi Fritz vs Ruud

Daca acest meci s-ar fi disputat pe hard sau pe iarba, am fi avut ceva dubii in alegerea unui pronostic, insa cum se joaca pe zgura, unde norvegianul are evolutii mai bune, ne asteptam ca acesta sa faca o figura frumoasa si sa obtina victoria, chiar daca nu va avea o misiune facila. Asadar, mergem pe mana lui Ruud, la o cota de 1.40 oferita de agentia de pariuri Unibet.

Ruud castiga @ 1.40
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite