Ponturi Albania v Liechtenstein – Amical International

Ponturi Albania v Liechtenstein
Ponturi Albania v Liechtenstein – sursa foto: facebook.com

Ponturi Albania v Liechtenstein – Amical International

Luni seara, cu incepere la ora 21:00, se va juca partida amicala dintre Albania si Liechtenstein, aceasta urmand sa se dispute in Ungaria, pe “Haladás Sportkomplexum”, unde ne asteptam ca albanezii sa defileze.

Cote pariuri Albania v Liechtenstein

Ponturi Albania v Liechtenstein – Cote Unibet

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este categorica, Albania fiind net superioara din acest punct de vedere, motiv pentru care si porneste ca mare favorita la casele de pariuri. Unibet ii atribuie acesteia o cota de 1.05 la victorie, in timp ce adversara sa are o cota “bomba” de 34.00 in cazul unui succes.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Albania

Dupa o pauza de opt ani, reprezentativa albaneza a reusit sa se califice la un nou turneu final, doar al doilea din intreaga sa istorie. Aceasta a castigat o grupa cu Cehia, Polonia, Moldova si Insulele Feroe, in care a obtinut 15 puncte, reusind patru victorii si trei remize, suferind un esec.

Nationala pregatita de Sylvinho va avea insa o misiune extrem de complicata la turneul european din Germania, picand in “grupa mortii”, alaturi de Spania, Italia si Croatia, nationale mult mai valoroase, cu mult mai multa experienta la nivelul turneelor finale.

Aceasta partida ii prinde pe albanezi intr-o forma slaba, avand in vedere faptul ca sunt fara victorie de patru jocuri. Dupa ce au remizat in duelurile cu Moldova si Insulele Feroe, acestia au pierdut in partidele amicale cu Chile si Suedia, pierzand cu 0-3, respectiv 1-0.

• ECHIPA PROBABILĂ: Strakosha; Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj; Asllani, Ramandani, Laci; Asani, Broja, Manaj

Liechtenstein

Este o nationala mica, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind depasita in maniera categorica la toate capitolele, astfel ca, dupa cum era si normal de altfel, este vazuta ca “victima” de casele de pariuri, bookmakerii avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Micuta nationala pregatita de Konrad Fünfstück nu a reusit sa obtina niciun punct in ultima campanie de calificare, cea pentru Campionatul European. A picat intr-o grupa cu Portugalia, Slovacia, Luxemburg, Islanda si Bosnia, in care a marcat un singur gol, primind 28.

Reprezentativa Liechtensteinului este fara victorie de nu mai putin de 25 de partide, in acest interval suferind 24 de infrangeri, inregistrand o remiza, care a venit chiar in ultimul joc, in amicalul cu Letonia, disputat la Larnaca.

• ECHIPA PROBABILĂ: B. Buchel; Meier, Marxer, Traber, Beck, Goppel; Buchel, Sele; Wolfinger; Salanovic, Saglam

Ponturi Albania v Liechtenstein

Dupa cum mentionam, Albania este net superioara adversarei sale, iar in mod normal ar trebui sa se impuna in mod clar, mai ales ca are nevoie de un moral bun inainte de EURO. Anticipam un succes categoric al acesteia, urmand totusi sa infrunte o nationala mica, astfel ca mizam cu mare incredere pe faptul ca va marca in ambele reprize, recomandarea noastra primind o cota de 1.44 la Unibet.

Albania marcheaza in ambele reprize @ 1.44
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite