Ponturi Kotov vs Wawrinka – Roland Garros

Ponturi Kotov vs Wawrinka
Ponturi Kotov vs Wawrinka – sursa foto: facebook.com

Ponturi Kotov vs Wawrinka – Roland Garros

Miercuri seara, nu inainte de ora 18:00, va avea loc confruntarea dintre Pavel Kotov si Stan Wawrinka, aceasta contand pentru runda a doua de pe tabloul masculin al openului francez.

Cote pariuri Kotov vs Wawrinka

Ponturi Kotov vs Wawrinka – Cote Unibet

Judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, rusul porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, primind o cota de 1.64 la Unibet. De partea cealalta, pentru o victorie a jucatorului elvetian avem o cota de 2.25.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Kotov

Din punct de vedere al performantelor, acesta nu se poate compara cu adversarul sau, insa daca tinem cont de forma fizica, este clar ca este superior, fiind totusi mai tanar. Asadar, nu este neaparat o surpriza faptul ca bookmakerii au decis sa il dea ca favorit in acest duel.

Rusul, aflat pe pozitia 56 in clasamentul ATP, are in spate un palmares sarac, fiind fara titlu in cariera, jucand o singura finala pana acum, in 2023, la Stockholm. Acesta este la doar a sasea sa participare la un turneu de Mare Slem, reusind doar pentru a doua oara sa depaseasca primul tur.

In prima runda a openului Frantei, Pavel Kotov a produs o surpriza, reusind sa treaca de Cameron Norrie, jucator cu rezultate mult mai bune. Desi a inceput ca outsider, acesta s-a impus in cinci seturi, revenind dupa ce a fost condus de doua ori.

Wawrinka

Ajuns la 39 de ani, Stan Wawrinka este departe de nivelul din urma cu un deceniu, cand atingea locul al treilea in clasamentul ATP, in prezent ocupand doar un modest loc 98, prestatiile sale fiind mai mult decat modeste, nemaiavand pretentii prea mari la vreun turneu.

Elvetianul se poate mandri cu faptul ca a cucerit 16 titluri de-a lungul carierei, trei dintre ele in turnee de Grand Slam, ceea ce inseamna foarte mult, in conditiile ca a prins o era dominata de cei trei “colosi” ai tenisului, Federer, Nadal si Djokovic. Acesta s-a impus la Australian Open, US Open, dar si la Roland Garros.

In primul tur de la openul francez, Wawrinka a dat piept cu Andy Murray, un alt jucator de legenda aflat pe sfarsit de cariera. Acesta s-a impus in maniera categorica, reusind sa castige in minimum de seturi, intr-un meci in care nu a cedat decat zece game-uri.

Ponturi Kotov vs Wawrinka

Poate ca Pavel Kotov porneste ca favorit, insa ne asteptam ca experienta lui Stan Wawrinka sa isi spuna cuvantul in aceasta confruntare. Ramane de vazut cine se va impune, insa ne asteptam sa avem parte de un duel intens, care nu este exclus sa se incheie in patru sau cinci seturi, asa ca, pornind de la aceasta idee, vom miza pe varianta “peste 33,5 game-uri”, la o cota de 1.42.

Peste 33,5 game-uri @ 1.42
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite