Arsenal vs Everton – Pariuri Speciale

Arsenal vs Everton – Pariuri Speciale / sursa foto Facebook Arsenal

Arsenal vs Everton va avea loc pe data de 19 mai 2024, incepand cu ora 18:00 – atunci cand este programata ultima partida din Premier League.

Tunarii inca spera la un miracol si cred in sansa lor la titlu, insa nu depind doar de meciul de pe Emirates. Echipa lui Mikel Arteta are nevoie de ajutorul unei rivale locale – West Ham. Vom vorbi imediat despre aceasta situatie si vom incerca sa gasim cateva pariuri speciale pe care sa le includem pe Biletul Zilei.

De asemenea, vom incasa impreuna un BONUS in valoare de 500 RON, la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – Betano.

Pariaza pe Arsenal vs Everton cu 500 RON BONUS

✅ Pentru a incasa bonusul celor de la Betano, prima oara trebuie sa apesi AICI si sa iti deschizi un cont nou

✅ Apoi, finalizeaza procesul de verificare KYC si efectueaza o depunere de pana la 500 RON – ce va fi dublata de catre operatorul online!

100% BONUS la depunere 500 RON

Cum poate castiga Arsenal titlul?

La fel ca anul trecut, principala urmaritoare a celor de la Manchester City in cursa pentru titlu, este Arsenal. Din nou insa, pe final de sezon diferenta de experienta la nivel de lot si-a spus cuvantul. “Cetatenii” au preluat conducerea in clasament chiar cu o etapa inainte de final, dupa succesul din fieful celor de la Tottenham – scor 2-0.

De partea cealalta, Arsenal a reusit sa ramana in cursa, gratie unei victorii la limita pe Old Trafford. Trossard a marcat unicul gol al partidei cu Manchester United – in minutul 20. Acum, intrebarea este – ce trebuie sa se intample in Arsenal vs Everton si Manchester City vs West Ham, pentru ca tunarii sa castige titlul?

Ei bine, sunt doua mari conditii – care depind una de cealalta:

  1. Arsenal trebuie sa o invinga pe Everton – NU exista o alta alternativa aici
  2. Manchester City trebuie sa termine la egalitate cu West Ham SAU sa piarda

In acest caz, cele doua formatii ar incheia la egalitate de puncte – 89 fiecare – iar Arsenal are atat avantajul golaverajului (+1 fata de City in momentul de fata) cat si al meciurilor directe.

  • Echipa probabila Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu – Odegaard, Partey, Rice – Saka, Havertz, Trossard

Adversara celor de la Arsenal in ultima etapa este Everton – formatie ce ocupa locul 15 in clasament. “Caramelele” nu mai pot avansa – indiferent de rezultatul de astazi – avand 4 puncte sub Fulham. In schimb, echipa poate ajunge pe locul 16, acolo unde se regaseste Brentford – la un punct in spate.

Totusi, locul 15 sau locul 16 este aproape irelevant pentru oaspetii din aceasta seara, deoarece au reusit sa evite retrogradarea. Everton a aratat excelent in precedentele 5 runde, atunci cand a reusit sa bifeze nu mai putin de 4 victorii. In ultima etapa, Doucoure a reusit sa aduca toate cele 3 puncte pe Goodison Park, dupa golul marcat contra celor de la Sheffield United.

  • Echipa probabila Everton: Pickford – Young, Branthwaite, Tarkowski, Coleman – McNeil, Onana, Gueye, Garner – Doucoure – Calvert Lewin

Ce pariuri speciale plasam?

Tocmai din pricina acestei diferente de motivatie, casele de pariuri online din Romania le acorda o cota infima gazdelor. La Betano, Arsenal a primit o cota de 1.19 pentru a se impune! Evident nu putem risca sa pariem pe soliste in asemenea conditii, asadar am gasit doua pariuri speciale in oferta celor de la Betano, care cred ca merita atentia noastra:

⚽ Arsenal deschide scorul si castiga @ 1.35

⚽ scor corect oricand in meci, 2-0 @ 1.65

Pariaza pe Arsenal cu 500 RON BONUS!

Tu ce vei paria la Arsenal vs Everton? Crezi ca au tunarii vreo sansa la titlu?

VREAU SA INCASEZ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite