Zeci de mii de dolari pierduti pe Sorana Cirstea

Zeci de mii de dolari pierduti pe Sorana Cirstea / sursa foto Facebook Sorana Cirstea

Zeci de mii de dolari pierduti pe Sorana Cirstea – acesta este anuntul zilei printre pariorii din Australia. Pe data de 16 ianuarie 2024, de la ora locala a Romaniei 07:45, Sorana Cirstea si Y. Wang s-au duelat la Australian Open.

Sportiva romanca era mare favorita in opinia celor care au plasat ponturi tenis si a fost la un pas de a-si respecta blazonul. Cirstea a castigat primul set cu scorul de 6-0, iar pariorii din Romania scapasera de emotii! Cum a fost posibil?

Ei bine, datorita promotiei Super Avantaj a celor de la Superbet, pariurile plasate pe victoria romancei au fost declarate castigatoare!

In momentul in care sportivul / sportiva pe care ai pariat castiga un set la 0, atunci pariul este declarat automat castigator. Australian Open se numara printre competitiile valide pentru aceasta promotie.

Daca vrei si tu sa pariezi cu Super Avantaj, atunci APASA AICI!

Pachet de 500 RON Bonus

Zeci de mii de dolari pierduti pe Sorana Cirstea – lucrurile s-au complicat apoi

Setul doi incepuse perfect pentru Sorana Cirstea. Dupa doua servicii duse la bun sfarsit si un break, avea 3-0 in fata sportivei din China. La scorul de 4-2 insa, ceva s-a schimbat in jocul romancei. Wang a egalat, apoi a reusit sa treaca in avantaj si sa se impuna cu scorul de 7-5.

Setul decisiv a fost unul si mai dezastruos pentru Sorana Cirstea. Sportiva din Romania a pierdut nu mai putin de 3 servicii si a fost depasita complet – cu scorul de 6-2. Ei bine, o celebra casa de pariuri online din Australia tocmai a declarat ca in momentul in care Sorana conducea cu scorul de 3-0 in setul 2, au fost plasate pariuri pe victoira romancei – in valoare de zeci de mii de dolari.

In acel moment, cota pentru o victorie a romancei era una infima – 1.01. Practic, pentru a putea obtine un profit, era nevoie de un pariu cu adevarat imens:

50.000 $ pariati -> 500 $ profit

Amatorii pariurilor sportive cu bugete considerabile au decis ca e momentul oportun de a face bani usor. Nu a fost insa deloc asa, deoarece Sorana Cirstea a pierdut, iar nefericitii pariori au ramas fara zeci de mii de dolari in cont, pentru un potential profit minim..

Romania, fara reprezentante la Australian Open

Tenisul romanesc a intrat intr-un con de umbra in ultimul an, iar editia de Australian Open din 2024 este una dezamagitoare pentru sportul din tara noastra. Dupa primele trei zile de competitie, toate cele trei reprezentante ale tricolorului au fost eliminate.

Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Jaqueline Cristian au parasit rand pe rand competitia, stabilind o contraperformanta ce nu a mai fost intalnita de peste 15 ani.

Ce parere ai despre acel duel si despre faptul ca au fost zeci de mii de dolari pierduti pe Sorana Cirstea?

Vreau sa incasez 500 RON si sa pariez si eu cu Super Avantaj!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON