Super Avantaj – cum poti castiga anticipat pariurile?

Super Avantaj - cum poti castiga anticipat pariurile? sursa foto Superbet
Super Avantaj – cum poti castiga anticipat pariurile? sursa foto Superbet

Super Avantaj, sau cum poti castiga, atunci cand nu castigi! Pare imposibil, nu? Ei bine, nu este deloc asa, deoarece casele de pariuri online din Romania au introdus in ultimii ani o promotie menita sa ii ajute pe clienti.

Probabil toata lumea isi aminteste celebra infruntare dintre Franta si Elvetia, din optimile de finala ale EURO 2020. La acea vreme, chiar si eu am luat in considerare duelul pe Biletul Zilei si am plasat un pronostic destul de simplu – Franta castiga in 90 de minute! Pariul era plasat la Superbet, unul din cei mai populari operatori online in momentul de fata.

Pachet de 500 RON Bonus

Pariul incepuse cum nu se putea mai prost, cu o reusita a elvetienilor in minutul 15. Dupa pauza insa, Karim Benzema a intors rezultatul in doar 3 minute. Mai mult decat atat, Paul Pogba a dus scorul la 3-1 in minutul 75. Toate bune si frumoase, pana ce Seferovic si Gavranovic au egalat inextremis si au impins meciul in prelungiri! Totusi.. pariul meu era castigator! Cum e posibil?

Super Avantaj – cum poti castiga anticipat pariurile?

La Superbet – si nu numai – exista una din cele mai tari promotii la pariuri, pe care le-am avut in ultimii ani. Este vorba despre “Super Avantaj” cu ajutorul careia putem castiga pariurile plasate pe soliste, inainte de fluierul final si indiferent de rezultatul afisat pe tabela dupa meci.

Mai exact, in cazul in care am pariat pe 1, 2 (inclusiv la Super Cota) pe cele mai importante competitii de fotbal din lume, pariul este declarat castigator, in cazul in care formatia pe care am mizat conduce la minim 2 goluri diferenta! Superliga Romaniei, Premier League, Serie A, LaLiga, Cupa Romaniei, Ligue 1, Bundesliga, UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Copa Libertadores, EURO 2024, Liga Natiunilor, Copa America sau Africa Nations Cup sunt doar cateva din competitiile fotbalistice ce se incadreaza in aceasta promotie.

Mai mult decat atat, promotia Super Avantaj a celor de la Superbet se intinde si in alte sporturi:

  • tenis (set castigat cu 6:0)
  • baschet (avans de 18 puncte)
  • volei (avans de 2 seturi)
  • handbal (avans de 6 goluri)
  • hochei (avans de 3 goluri)

Pariurile plasate in agentii sunt eligibile doar pre-meci, in timp ce in online, ai ocazia de a beneficia de aceasta oferta si LIVE!

Vreau sa pariez cu 500 RON Bonus!

Betano Avantaj – castiga inainte de fluierul final

O alta casa de pariuri online populara in Romania, ce ofera o promotie asemanatoare, este Betano! Cu Betano Avantaj ai ocazia de a “inverzi” pariul plasate pe soliste, in cazul in care echipa favorita conduce cu minim 2 goluri avans. Pe langa competitiile importante amintite mai sus, la Betano poti paria cu aceasta promotie chiar si pe competitii obscure precum:

  • Australian A-League
  • Superliga Chinei
  • Allsvenskan (Suedia)
  • Ungaria NB I & Ungaria NBII
  • Mexic Liga de Expansion MX

Mai mult decat atat, oferta se intinde si pe alte sporturi. Spre exemplu, vrei sa plasezi ponturi baschet? Atunci nu trebuie sa iti mai faci griji despre rezultatul final, in cazul in care echipa ta conduce cu minim 20 de puncte!

100% BONUS la depunere 500 RON

Nu uita, functia Betano Avantaj este valabila pentru pariurile simple, multiplu, sistem sau cele plasate cu ajutorul functiei Bet Builder!

Exista si alte case de pariuri cu o astfel de oferta?

DA! Din ce in ce mai multe case de pariuri online din Romania au inceput sa introduca o astfel de oferta, care este foarte populara printre pariori. Un alt operator pe care il recomandam, este Winner. Cu ajutorul promotiei “Winner la 2 goluri”, poti castiga pronosticul pariat pe soliste, in cazul unor competitii precum Campionatul Mondial de Fotbal, Superliga Romaniei, Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A, Europa League sau Conference League.

Mai mult decat atat, cupele importante din Europa, alaturi de Cupa Romaniei, se incadreaza in aceasta oferta – incepand cu optimile de finala.

Bonus 700 lei Sport + 100 lei Free Bets + 25 Free Spins

In concluzie, este mereu bine sa arunci un ochi peste ofertele operatorilor online. Iata de ce este indicat sa pariezi la case de pariuri unde exista oferta cu avans de 2 goluri:

  1. Poti castiga chiar in primele minute pariul
  2. Eviti eventualele surprize aparute dupa pauza
  3. Eviti surprizele aparute ca urmare a unui cartonas rosu incasat sau a unei accidentari ce influenteaza rezultatul final
  4. In cazul in care joci online, te poti bucura de oferta si LIVE

Nu iti mai ramane de facut decat sa consulti ponturile pariuri oferite zilnic de tipserii Xbets si sa te bucuri de meciurile favorite!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON