Retrospectiva pariurilor sportive din 2023 la Betano

Retrospectiva pariurilor sportive din 2023 la Betano a sosit si cu siguranta pariorii se vor bucura sa retraiasa momentele favorite. Anul precedent a adus foarte multe premiere in sportul de pe mapamond. Pentru prima oara in cariera, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au evoluat in afara Europei – la Inter Miami (SUA) respectiv Al Nassr (Arabia Saudita).

De asemenea, Manchester City a reusit sa cucereasca in sfarsit UEFA Champions League, in timp ce Fluminense a triumfat in Copa Libertadores. In ceea ce priveste fotbalul feminin, Spania a izbutit pentru prima oara sa se impuna la Cupa Mondiala. Nu in ultimul rand, Denver Nuggets a devenit in premiera campioana in NBA.

Cu siguranta amatorii de ponturi fotbal si nu numai s-au bucurat de aceste momente memorabile, pe care Kaizen Gaming le reaminteste intr-o imagine de ansamblu. Retrospectiva pariurilor sportive a fost realizata cu ajutorul datelor colectate de pe platforma uneia dintre cele mai importante case de pariuri online din Romania – Betnao – alaturi de Stoiximian.

100% BONUS la depunere 500 RON

Retrospectiva pariurilor sportive din 2023 la Betano – fotbalul, la mare cautare

Per total, anul 2023 a fost unul cu adevarat excelent pentru sport. Betano a devenit un sponsor oficial global al EURO 2024, iar Stoiximan va incepe colaborarea cu EURO, la urmatoarea editie – gazduita de Cipru si Grecia. Pariorii asteapta cu nerabdare anul 2024 – care le rezerva Copa America, Cupa Africii pe Natiuni sau EURO – insa pana atunci, haideti sa aruncam o privire peste ce a insemnat anul 2023 in sportul de pe mapamond.

In Romania, pariorii au preferat pariurile pe Liga 1, Premier League si Serie A. Cele mai pariate 3 evenimente sportive ale anului 2023 au fost:

  • FCSB vs FC Voluntari
  • Dinamo Bucuresti vs CFR Cluj
  • Almeria vs Barcelona

Probabil una din cele mai interesante povesti este legata de partida dintre Southampton si Liverpool, din 28 mai. Atunci, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 4-4. Totusi, pariorii au reusit sa castige fie ca au pariat pe victoria gazdelor, a oaspetilor sau pe un rezultat de egalitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca ambele echipe au condus la un moment dat la o diferenta de doua goluri. Cu ajutorul promotiei Betano Avantaj, toate biletele pe soliste au fost validate!

O alta decizie speciala a fost acordata pe 30 septembrie, al capatul meciului dintre Tottenham si Liverpool. Atunci, golul marcat de Luis Diaz a fost anulat complet eronat in urma arbitrajului video – iar Betano a decis sa rasplateasca toti pariorii care au mizat pe un gol al sud-americanului.

Real Madrid, preferata pariorilor

Desi nu a avut un an 2023 prea stralucit, Real Madrid a ramas preferata pariorilor care plaseaza ponturi LaLiga si nu numai. Los Blancos au pierdut finala UEFA Champions League, insa au pus mana pe Cupa Regelui. A doua cea mai pariata echipa a fost Manchester City – in timp ce Liverpool a completat podiumul.

Una din competitiile care au crescut foarte mult in “ochii pariorilor” este prima liga de fotbal din Arabia Saudita. Evident, transferurile unor staruri precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar au influentat acest lucru. Interesul pariorilor pentru Al Nassr, Al Hilal & co. a crescut cu 1.000%! In ceea ce priveste transferul lui Leo Messi in Statele Unite ale Americii, ei bine un sfert din pariurile plasate pe Inter Miami au fost pe piata “Messi marcheaza”.

Continuam cu retrospectiva pariurilor sportive de anul precedent si facem un pas catre Statele Unite ale Americii. In ceea ce priveste baschetul, Miami Heat a dominat topul popularitatii printre pariori, in 2023. Miwaukee Bucks a fost a doua formatie – in frunte cu Giannis Antetokounmpo – noul ambasador Betano.

Vreau sa pariez pe meciurile lui Ronaldo & Messi cu 500 RON BONUS!

Boxing Day, o zi pe placul pariorilor

Boxing Day este una din zilele mult asteptate de pariori. Anul trecut, etapa speciala de Premier League s-a desfasurat in perioada 26-28 decembrie. Duelul dintre Everton si Manchester City – castigat de cetateni cu scorul de 3-1 – a adus cele mai multe castiguri pentru pariorii de pe platforma Betano, in anul 2023.

Victoria celor de la Chelsea cu Crystal Palace (2-1 pe 27 decembrie) se afla pe locul secund, in timp ce succesul celor de la Real Madrid la Liverpool (5-2 in optimile UEFA Champions League) completeaza acest podium. In Europa, remiza dintre Napoli si AC Milan din sferturile Champions League se situeaza pe primul loc – in topul pariurilor plasate. Finala dintre Manchester City si Inter ocupa locul 3. Un alt duel foarte popular a fost cel dintre Cruzeiro si Palmeiras – din ultima etapa a primei ligi de fotbal din Brazilia.

VREAU SA PARIEZ CHIAR ACUM CU UN BONUS DE 500 RON!

Cine este Betano

Betano este unul din operatorii online de pariuri sportive de top, licentiati in Romania. Casa de pariuri online este parte integrata a Kaizen Gaming, o companie ce activeaza in indsutria GameTech. Scopul celor de la Kaizen este acela de a imbunatati cat mai mult experienta de pariuri pentru milioanele de clienti.

Prezenta celor de la Betano este bine definita pe teritoriul Europei si Americii Latine. Recent, compania si-a extins granitele si a patruns in Africa (Nigeria) sau America de Nord (Ontario). Peste 2.000 de angajati din intreaga lume se asigura de buna functionare a companiei. In 2023, Kaizen Gaming a castigat la gala EGR Operator Awards nu mai putin de 5 distinctii:

  • Campania de Marketing a Anului
  • Cea Mai Buna Platforma de Pariuri Sportive Mobila
  • Operatorul de Pariuri Sportive al Anului
  • Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House
  • Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live

Ce parere ai despre retrospectiva pariurilor sportive din 2023 la Betano? Care au fost echipele tale favorite anul trecut?

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON