Giannis Antetokounmpo, noul ambasador Betano

Giannis Antetokounmpo a devenit noul ambasador Betano, una din cele mai populare case de pariuri online din Romania. Celebrul star din NBA tocmai ce a inceput o colaborare cu acest brand. Jucatorul grec este unul din numele de referinta in baschetul american, acesta avand la activ un titlu cu Milwaukee Bucks si un trofeu de MVP in finala din 2021.

Cu siguranta printre noi se afla o multime de amatori ce plaseaza constant ponturi baschet, asadar aceasta veste este una imbucuratoare pentru ei si nu numai.

100% BONUS la depunere 500 RON

Giannis Antetokounmpo, despre colaborarea cu Betano

Giannis – jucatorul celor de la Milwaukee Bucks – s-a declarat incantat de noul parteneriat, prin intermediul caruia va reprezenta Betano in campaniile de brand:

„Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea continuă.

Jucatorul grec de origine nigeriana evolueaza in NBA inca din 2013. Acesta este component al echipei Milwaukee Bucks, cu care a castigat titlul in anul 2021. De asemenea, din 2017 si pana astazi, acesta a evoluat an de an in All-Star Game, meciul vedeta al baschetului american.

Acest nou parteneriat a adus si o noua campanie, al carei slogan este – “Intr-o lume artificiala, jocul tau este pe bune“.

In cadrul campaniei, starul de peste ocean apare intr-un video in care este nevoit sa se infrunta cu Inteligenta Artificiala. Scopul este acela de a potenta importanta jocului in viata reala. George Daskalakis, Co-Fondator si CEO la Kaizen Gaming (compania mama Betano) a declarat:

„Nu am fi putut să cerem un ambasador global mai bun pentru Betano. Pe lângă faptul că este cel mai bun jucător de baschet din lume în activitate, Giannis întruchipează tot ceea ce prețuim la Kaizen Gaming, iar asta înseamnă multă muncă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. În timp ce domeniile noastre ar putea fi diferite, vedem în el tot ceea ce susținem și ne propunem să fie brandul și compania noastră: un jucător internațional de top cu ambele picioare pe pământ.”

La Betano – una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – poti paria pe Milwaukee Bucks si multe alte partide din NBA, cu un BONUS in valoare de 500 RON!

Vreau sa pariez pe NBA cu 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON