Cine a castigat in RXF 46? Surpriza in RXF – Fachiru il invinge pe Marius Tita

Cine a castigat in RXF 46 Surpriza in RXF - Fachiru il invinge pe Marius Tita
Sursa foto: rxf.com

Cine a castigat in RXF 46? A fost spectacol in Gala RXF 46 ce a avut loc pe 29 mai la Sala Polivalenta din Bucuresti. Spectacolul a fost garantat si de catre publicul prezent la aceasta gala in care am avut de surprize foarte mari. Dupa cum bine stiti pe site-ul Xbets au fost puse la dispozitie cele mai bune ponturi pariuri pentru gala ce tocmai s-a terminat.

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din Romania atunci cand vine vorba despre sportul de contact. Acestia au demostrat ca o gala dedicata influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de catre toata lumea.

Putem spune ca dupa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, cei de la RXF au reusit efectiv sa revolutioneze sportul de contact in Romania prin strategia implementata si sa ofere un show senzational. Scopul galei este acela de a imparti fanii in doua tabere si in acelasi timp sa se bucure de spectacolul oferit de celebritatile ce au curajul de a urca in cusca pentru a-si incheia socotelile in cel mai direct mod.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Cine a castigat in Gala RXF 46?

  • George Pian si Lupu vs Meko si Maka – Castigatori Meko si Maka
  • Dan Blondu vs Piciu – Castigator Piciu
  • Vasiloni & Popovici vs Bogdan si Lupu – Castigatori Bogdan si Lupu
  • Marius Tiță vs Fachiru din Periș – Castigator Fachiru din Peris
  • Perversu vs Bettyshor & Țuțu (reguli speciale) – Castigator Perversu
  • Justitiarul de Berceni vs Kamara – Castigator Kamara
  • Matei Cucoaneș vs Marian Dinu – Castigator Dinu
  • Vasiloni & Popovici vs Bogdan & Lupu – Castigatori Bogdan si Lupu
  • Stănică vs Constantin – Castigator Constantin

Desfasurarea Fight Card-ului

In primul meci din gala mult mai experimentatul Marian Dinu a reusit sa il invinga pe Matei Cucoanes. Nu a fost vreo surpriza nici din punct de vedere al cotelor. Dinu a primit o cota de 1.40 si nu este de mirare pentru ca acesta a reusit sa domine in fiecare runda. Ramane de vazut cu cine va lupta in urmatorul meci din RXF, insa cu siguranta organizatia a reusit sa aduca un luptator de calitate.

Show-ul incendiar a continuat cu meciul in care Kamara s-a impus fara probleme in fata Justitiarului de Berceni. Desigur, publicul a sarit in aer atunci cand Perversu a intrat in cusca vs Bettyshor si Roxana Tutu. Desi, cele doua fete au fost favorite conform celor de pe Las Vegas, in ring lucrurile au stat total diferit. Perversu de pe Targu Ocna a facut legea in ring si a reusit sa castige meciul fara emotii.

Surpriza uriasa in lupta dintre Fachiru vs Marius Tita, desi cotele de pe Las Vegas il dadeau ca mare favorita pe fostul Campion Mondial. Lupta a durat mai putin de 30 de secunde si se pare ca un nou adversar de-a lui Fachiru s-a accidentat si a renuntat la lupta. Astfel ca pe site-ul Xbets.ro am reusit sa oferim o cota de 2.40 castigatoare si acest lucru a incantat pariorii ce au accesat articolul. Fachiru ajunge la 4 victorii in RXF si o singura infrangere si cu siguranta publicul o sa aiba sansa sa il urmeasca in continuare.

Am avut parte si de primul 2 vs 2 din istoria luptelor de contact din Romania. Nu putem spune ca am fost dezamagiti pentru ca am vazut o lupta de “strada” in toata regula in cusca RXF. Cei doi luptatori profesionisti, Bogdan si Lupu au reusit sa se impuna in fata celor doi Tik Tok-eri.

In lupta de la super grea se pare ca Piciu a reusit sa il invinga pe Dan Blondu in prima repriza. Cei doi luptatori nu au oferit un spectacol prea frumos si au fost tradati de catre conditia fizica. Intr-un final a castigat luptatorul cotat cu prima sansa pe site-ul Las Vegas.

Putem spune ca am avut parte de spectacol total in MAIN EVENT-UL galei, acolo unde Meko si Maka au reusit sa ii invinga pe Lupu si George Pian. Lupta s-a terminat in mai putin de un minut dupa ce Meko a reusit sa ii invinga pe ambii luptatori de unul singur.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri
JOACA PE LAS VEGAS CU 300 RON FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE