Gala RXF 46 – Cote pariuri & prezentare eveniment

Gala RXF 46 - Cote pariuri & prezentare eveniment
Gala RXF 46 – Cote pariuri & prezentare eveniment

Gala RXF 46 va avea loc pe 29 mai 2024 si se va desfasura in Sala Polivalenta din Bucuresti. Cine sunt participantii la aceasta gala, cote pariuri si informatii necesare o sa le gasiti putin mai jos. Pana atunci as vrea sa facem o scurta prezentare a celei mai urmarite promotii din Romania dar sa vedem si daca gasim cateva ponturi bune de pariat.

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din Romania atunci cand vine vorba despre sportul de contact. Acestia au demostrat ca o gala dedicata influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de catre toata lumea.

Putem spune ca dupa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, cei de la RXF au reusit efectiv sa revolutioneze sportul de contact in Romania prin strategia implementata si sa ofere un show senzational. Scopul galei este acela de a imparti fanii in doua tabere si in acelasi timp sa se bucure de spectacolul oferit de celebritatile ce au curajul de a urca in cusca pentru a-si incheia socotelile in cel mai direct mod. Un alt aspect demn de apreciat ca avem pariuri in RXF ce merita luate in considerare de fanii acestui sport.

Unde se transmite lupta?

Gala RXF 46 din 29 mai se anunta extrem de speciala, avand in vedere ca este prima gala mare in care publicul poate sa fie prezent in Sala Polivalenta. Biletele pentru aceasta gala se pot achizitiona de pe site-urile de specialitate sau se poate viziona in sisterm per-per view cu doar 10 euro de pe site-ul RXF.ro

Cine se lupta in RXF 46? Fight Card

  • George Pian vs Meko
  • Dan Blondu vs Piciu
  • Vasiloni & Popovici vs Bogdan si Lupu
  • Marius Tiță vs Fachiru din Periș
  • Perversu vs Bettyshor & Țuțu (reguli speciale)
  • Justitiarul de Berceni vs Kamara
  • Matei Cucoaneș vs Marian Dinu
  • Vasiloni & Popovici vs Bogdan & Lupu
  • Stănică vs Constantin

Dupa cum bine stiti cotele la pariuri pentru gala din aceasta seara sunt afisate pe site-ul Las Vegas, acolo unde o sa gasiti biletele recomandate de catre site-ul XBets.ro cu 15-20% bonus avantaj. Dai click acum si incaseaza 50 RON fara depunere si pariaza pe spectacolul din RXF.

BONUS sport 300 RON fara RISC + 50 RON fara depunere

Cod promo: FOTBAL

Cote Pariuri si informatii luptatori

O sa fie spectacol total pentru ca in MAIN EVENT ii avem in prim-plan pe George Pian vs Meko. Stim foarte bine ca cel din urma este la a doua experienta in cusca RXF, dupa ce in primul meci a reusit sa il invinga in doar 20 de secunde pe Luky. Drept urmare toata lumea se astepta ca Meko sa primeasca un adversar mult mai puternic, insa conducerea RXF a decis sa il trimita in lupta pe George Pian. Despre acesta nu putem spune prea multe, avand in vedere ca nu a luptat niciodata intr-un mediu controlat. Nu cred ca este de mirare de ce avem o cota de 1.10 pentru Meko, avand in vedere ca acesta s-a antrenat fara oprire de la ultimul meci castigat. De vizionat si emisiunea de canalul de Youtube RXF, acolo unde cei doi se ameninta si se provoaca constant. Cu siguranta o sa fie un meci pe placul publicului, insa nu cred ca George Pian are vreo sansa in fata unui luptator de calibrul lui Meko.

Dan Blondu vs Piciu

Dan Blondu lupta pentru prima data in gala mare organizata de catre RXF. In prima lupta de la Next Fighter 12 acesta a pierdut meciul vs Adrian Lupse, insa nu facut un meci foarte rau. Acesta a reusit de foarte multe ori sa isi loveasca adversarul cu putere, insa in final conditia fizica nu a reusit sa il ajute. Despre Piciu nu putem spune prea multe, stim doar ca este un Tik Toker la baza si cu foarte multe povesti de strada. In cusa de MMA lucrurile se vor schimba si 2-3 lovituri intr-un sac nu te fac luptator. Din acest motiv, o sa mergem pe cota de 2.40 pe care Dan Blondu o are in acest moment.

Dan Blondu castiga @ Cota 2.40

Fachiru vs Marius Tita

Fachiru din Peris are patru meciuri in universul RXF dintre care doua castigate. Singurul meci pierdut a fost in faza lui George Zanoaga, adica campionul actual din Real Extrem Fighting. Este cu siguranta unul dintre luptatorii ce nu dau niciodata inapoi si experienta va reprezenta un avantaj extrem de important. Acest lucru l-am putut observa si in ultimul meci vs Luky, atunci cand acesta a reusit sa il invinga. Chiar si asa, vedem ca Fachiru este outsider in aceasta confruntare si putem intelege de ce. Marius Tita este un luptator cu experienta de pe vremea in care RXF avea in promotie doar luptatori profesionisti. Deci observam ca usor, usor isi fac aparitia din ce in ce mai multi sportivi profesionisti ce au avut legatura cu sportul de contact. Chiar si asa, cred ca avem o cota excelenta pentru victoria lui Fachiru, asa ca ma bazez ca acesta poate face o surpriza in aceasta lupta.

Fachiru castiga @ Cota 2.40

Perversu vs Bettyshor & Roxana

Putem spune ca este un meci cu adevarat special in gala RXF 46, dar si in Romania. O sa fie pentru primadata cand o sa vemde o astfel de lupta. Un barbat vs doua femei cu reguli destul de clare ce trebuiesc respectate. Am vazut deja acest stil de lupta in ultima gala, atunci cand Bobicioiu a luptat vs Cedy si Dustinel. Lucrurile nu au functionat asa cum trebuie, insa lupta a fost influentata de mai multi factori. De aceasta data vom avea mai multi arbitrii in ring, iar Perveru nu va avea voie sa loveasca daca una dintre cele doua fete se va afla la podea. O sa fie o lupta interesanta in care cred ca fetele vor iesi invingatoare. O cota de 2.25 ce merita atacata pe site-ul celor de la Las Vegas, avand in vedere situatia fizica dezastruoasa a Perversului de pe Targu Ocna.

Bettyshor & Roxana castiga @ Cota 2.25

Kamara vs Justitiarul de Berceni

Este cu siguranta una dintre luptele cele mai interesante si echilibrate in acelasi timp din gala RXF 46. Kamara a reusit sa impresioneze in ultima gala RXF Stars, acolo unde a reusit sa il invinga pe Iulian Pitea. Pentru acesta a fost prima victorie in aceasta promotie, insa a reusit sa faca un meci foarte bun. Pe cealalta parte, Alexandru Constandachi a reusit cumva sa il invinga pe Ovidiu Neveu in RXF 44. Acesta a profitat de faptul ca adversarul sau a ramas fara energie, astfel meciul s-a terminat farea prea mult spectacol. A urmat apoi infrangerea clara vs Marinescu, acolo unde Justi nu a avut nicio sansa. Ramane de vazut daca se poate impune in fata unui adversar ce are o inima foarte mare si tehnic este mult peste el.

Kamara castiga @ Cota 2.10

Stanica vs Constantin

A fost cu siguranta unul dintre cele mai bune meciuri din ultima gala RXF Next Fighter. Cei doua au produs un spectacol total dupa ce au reusit sa se lupte timp de 3 reprize. In final, Constantin a reusit sa invinga, insa acesta a declarat ca si-a subestimat adversarul si ca putea pierde partida. Din acest motiv, RXF a decis sa ii aduca in gala mare pentru o noua confruntare spectaculoasa. Cotele la pariuri pentru cei doi luptatori sunt cu adevarat interesante, avand in vedere ca Constantin a primit o cota mai mare, desi a castigat primul meci.

Constantin castiga @ Cota 1.85

Ce merita jucat?

Cu siguranta daca urmariti cu atentie fiecare protagonist in parte o sa va dati seama de nivelul fiecaruia. O sa observati rapid ca sunt anumiti sportivi ce au o experienta destul de mare in zona luptelor de contact sau altii ce au reusit sa acumuleze foarte mult, sa invete si sa puna in practica. Din acest motiv, putin mai jos o sa gasiti un bilet la pariuri pe care l-am jucat si mizeaza pe luptatorii cu mai multa experienta. Putin mai sus, am adaugat si cateva single-uri ce merita jucate pe Las Vegas.

50 RON FARA DEPUNERE PENTRU RXF

Tu pe cine te bazezi in aceasta gala RXF 46? Daca acest articol ti-a fost de ajutor atunci te invit sa ii dai un share in toate grupurile. De asemenea, te astept in grupul de Telegram si cu alte ponturi pariuri interesante. Multumesc!

JOACA ACUM PE LAS VEGAS CU 300 RON FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON