Jucăm pe cota 6 din Bundesliga – Biletul zilei

Sursă foto: Twitter – Euro Foot

Jucăm pe cota 6 din Bundesliga – Numărul mare de meciuri pe care Bundesliga îl oferă în data de 20 decembrie nu poate fi trecut cu vederea de noi, de aceea pentru un posibil câștig mai mare am ales 5 selecții pe care ne bazăm. Toate meciuri vor începe de la ora 21:30, însă dacă doriți să le urmăriți puteți vedea în direct doar două dintre ele. Înainte să intrăm în detalii, nu uita, pentru mai multe ponturi fotbal Bundesliga ne poți vizita contul.

100% BONUS la depunere 500 RON

Ce pregătim pentru 20 decembrie

Variem între cota minimă de 1.26 și cea maximă de 1.70 și analizând ce ne pregătesc echipele șansele de câștig cresc semnificativ. Leverkusen rămâne pe primul loc și vine cu motivație, la fel și Wolfsburg care va trage cu dinții de rezultat. Biletul zilei are în principal alegerile care sperăm să nu ne surprindă, iar în rândurile următoare argumentăm selecțiile făcute pentru ziua de 20 decembrie.

Argumentarea selecțiilor

Bayer 04 Leverkusen – VfL Bochum

Drumul gazdelor continuă în Bundesliga de pe poziția de lider, mai ales după ce a profitat de perioada ceva mai slabă a celor de la Bayern pentru a se detașa. Fără înfrângere pe teren propriu pentru Leverkusen este scenariul cel mai rău pentru orice echipă. Bochum pierde ultimul meci din deplasare cu 3-1, contra Hoffenheim.

  • Leverkusen are un total de 39 de puncte și încă se află pe primul loc.
  • Bochum nu este departe de retrogradare, având 16 puncte și se află pe 14.

VfB Stuttgart – FC Augsburg

Un eșec cu Bayern inevitabil al gazdelor îi debusolează. Doar de 2 ori a pierdut Stuttgart pe teren propriu în ultimele 6 luni, iar pentru Augsburg speranțele scad. Mizăm pe victoria gazdelor datorită moralului în creștere de pe propriul teren, care pare a fi cel mai bun mediu pentru a ținti cele 3 puncte. Impresionantă prestația oaspeților din meciul Augsburg vs Dortmund, unde aceștia termină cu greu la egalitate.

  • Stuttgart rămâne pe 4, cu 31 de puncte.
  • Augsburg urcă până pe 10, cu 18 puncte.

Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach

Deși nu cel mai tare duel, acesta este poate cel mai intens duel al zilei datorită poziționării dintre aceste echipe. Putem vedea deja diferențe ceva mai mari de puncte între locuri și se pare oaspeții pierd șansa de a se ține în continuare după Frankfurt în meciul Monchengladbach vs Bremen. Din nou greșelile pot apărea între aceste echipe, dar dorința celor 3 puncte vor aduce un impact mare asupra atacurilor către poartă.

  • Frankfurt pierde teren în Bundesliga și cu 21 puncte este pe locul 8.
  • Borussia Gladbach nu evoluează mult de oe locul 11 și are 17 puncte.

FC Heidenheim – SC Freiburg

Am ales acest meci datorită tendinței de creștere din partea lui Heidenheim, care va fi un adversar puternic. Freiburg se ține bine pe picioare și se impune în ultimul meci cu 2-0 contra Koln. În ultimele 5 meciuri din deplasare ale lui Freiburg aceștia marchează de în 4 din acestea și speră din nou la această performanță.

  • Heidenheim din ce în ce mai departe de retrogradare, fiind pe 12, cu 17 puncte.
  • Freiburg aproape de top, fiind pe 7 cu 24 de puncte.

VfL Wolfsburg – FC Bayern Munchen

Într-un final mizăm pe meciul de interes al zilei, Wolfsburg vs Bayern, căruia i-am făcut o analiză mai în detaliu și am ales un pariu care te poate interesa. Aleg să mizez pe ambele echipe deoarece Bayern are urcușuri care îi afectează starea morală și strategia, de aceea le lângă reușitele bavarezilor pe care le vom vedea ne așteptăm ca și Wolfsburg să apară pe tabelă.

  • Bayern aproape de titlu, cu 35 de puncte fiind pe locul secund.
  • Wolfsburg este în urcare li se află pe 9, cu 19 puncte.
Biletul zilei - Cota 6.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON