Ponturi Monchengladbach vs Bremen – Bundesliga

Sursă foto: Twitter, Gladbach

Ponturi Monchengladbach vs Bremen – Revenim în lumina reflectoarelor cu un nou capitol din Bundesliga, după o scurtă pauză care a ținut fani și pariori în așteptare. Invităm cu entuziasm să vă alăturați și să luați parte la experiența noastră plină de intensitate, în contextul confruntării programate pe 14 decembrie. Aceasta se va desfășura pe Borussia Park, cu fluierul de start la ora 21:30. În stilul nostru caracteristic, am pregătit mai multe ponturi fotbal din Bundesliga, fiecare cu valoarea sa distinctivă și abordări diferite.

100% BONUS la depunere 500 RON

Statistici Monchengladbach

 • Monchengladbach, care se regăsește într-o formă aproape identică cu cea din sezonul trecut se pregătește pentru o nouă oportunitate de câștig. Această evoluție aseamănă puternic cu performanțele din sezonul anterior, fiind pe locul 10. În actuala stagiune, echipa a reușit să se impună doar de 4 ori în Bundesliga, în timp ce a cedat de 6 ori.
 • Situația devine cu atât mai opusă pe teren propriu, unde performanțele sunt peste așteptări, venind după 5 victorii consecutive. Ultimul meci disputat acasă s-a încheiat cu un scor în avantaj cu 1-0, în fața lui Wolfsburg.
 • Întâlnesc acum o echipă care își dorește să se detașeze de probleme pe care le-a întâlnit, ar acest lucru poate fi un avantaj. Forma din acest sezon nu este cea mai bună, dar 31 de goluri primite este un număr destul de mare.

Echipă probabilă: (3-5-2) Nicolas – Scally, Elvedi, Wöber – Honorat, Reitz, Weigl, Kone, Netz – Cvancara, Plea

Absenți: Omilin, Lianer, Ullrich, Wolf

Statistici Bremen

 • Oaspeții sunt în balanță după cea au văzut forma de pe terenul adversarilor Sezonul nu este strălucit nici pentru aceștia, aflându-se pe locul 10 în clasament cu 16 puncte. În deplasare, întâmpină dificultăți, suferind în fața echipelor precum Dortmund și Stuttgart și vin fără succes în ultimele 5 meciuri.
 • În deplasare Bremen întâmpină și mai multe dificultăți, având un bilanț categoric mai slab decât Gladbach. În ultima partidă din deplasare au înregistrat o înfrângere în meciul Stuttgart vs Bremen. scor 2-0, ceea ce evidențiază lipsa de consistență a echipei.
 • În fața lor stă o echipă cu doar 3 puncte mai mult, dar cu o tribună care o pot avantaja extrem de mult. Cu un total de doar 14 puncte nu avem cele mai bune statistici din această privință.

Echipa probabilă: (3-5-2) Zetterer – Veljković, Friedl, Jung – Weiser, Schmid, Bittecourt, Stage, Deman – Borré, Ducksch

Absenți: Pieper, Rapp

Ultimele meciuri directe

 • Monchengladbach vs Bremen = 0-1
 • Monchengladbach vs Bremen = 2-2
 • Bremen vs Monchengladbach = 5-1
 • Bremen vs Monchengladbach = 2-4
 • Monchengladbach vs Bremen = 1-0

Ponturi Monchengladbach vs Bremen

Victorie Monchengladbach - Cota 1.91

Am ales să mă axez pe acest pont datorită formei excepționale din ultimele meciuri ale celor de la Monchengladbach. Cu 5 victorii în ultimele 5 meciuri nea așteptăm la o victorie categorică. În ultimele meciuri Bremen nu câștigă deloc și va avea cu siguranță un meci destul de greu de gestionat.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON