Ponturi Augsburg vs Dortmund – Bundesliga

Sursă foto: Borussia Dortmund

Ponturi Augsburg vs Dortmund – Așa cum v-am obișnuit v-am pregătit analiza meciurilor de sâmbătă din Bundesliga și începem cu acest meci. Confruntarea se va desfășura pe 16 decembrie, pe WWK Arena, cu începere de la ora 16:30. Nu uitați, pentru a vedea și celelalte meciuri de pe 16 decembrie intrați la categoria ponturi fotbal Bundesliga de pe site-ul nostru.

Pachet de 500 RON Bonus

Statistici Augsburg

 • Gazdele se îndreaptă către un sezon care depășește prestația din cel trecut. Cu un total de 17 puncte aceștia se află pe locul 10.
 • Se aflau pe 9, dar cum se mai joacă încă două meciuri pe 15 decembrie au decăzut o poziție. Dezamăgirea vine în momentele din deplasare, unde au pierdut și ultima dată cu 2-0 contra Bremen.
 • Pe propriul teren se încadrează ca rezultate între echipele cu o susținere puternică. Nu deloc în ultimele 4 meciuri, ba chiar mai mult se impune contra celor de la Wolfsburg și Frankfurt.
 • Atacul se bazează mai degrabă pe bosniacul Demirovic, care marchează 7 din cele 23 de reușite. Problema care o dezavantajează pe echipa gazdă sunt golurile primite, în număr de 27.
 • Capitolul victorii este puțin cam slab din vederea statisticilor și se impun doar de 4 ori în 14 meciuri. Restul se împart la egaliate cu 5 egaluri și 5 înfrângeri.

Echipă probabilă: Dahmen – Gumny, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen – Rexhbecaj, Dorsch – Jensen, Demirovic, Vargas – Tietz.

Statistici Dortmund

 • Fericirea vine și pentru fanii celor de la Dortmund din nou și echipa reușește să se califice dintr-o grupă de foc mai departe în Champions League, calificarea care s-a stabilit de acum o etapă.
 • Cu un total de 25 de puncte în campionat nu își îndeplinesc în tocmai obiectivul și se află pe locul 5. După ce în sezonul trecut a fost la un pas de titlu acum se pare că nu mai putem să ne gândim la acest lucru.
 • În ultimul meci din Bundesliga pierd pe propriul teren cu 2-3 contra RB Leipzig și astfel pierde din avantajul obținut până acum. În deplasare situația nu este cea pe care vrem să o vedem, borusienii reușind o singură victorie.
 • Lipsa unui atacant ca Haaland le lipsește acestora, atacantul din prezent, Fulkrug reușind să marcheze de 5 ori până acum, un număr destul de mic. Pe lângă cele 28 de reușite numărul de goluri primite este o problemă destul de mare, fiind descris de cifra 23.

Echipă probabilă: Kobel – Bansebaini, Schlotterbeck, Hummels, Meunier – Ozcan, Can, Brandt – Gittens, Adeyemi, Reus

Meciuri directe Augsburg vs Dortmund

După cum vedem Augsburg vine fără vreun succes recent în fața oaspeților, iar Dortmund vrea să repete trecutul și să-și treacă o nouă victorie în cont.

 1. Augsburg vs Dortmund = 0-3
 2. Dortmund vs Augsburg = 4-3
 3. Augsburg vs Dortmund = 1-1
 4. Dortmund vs Augsburg = 2-1
 5. Dortmund vs Augsburg = 3-1

Ponturi Augsburg vs Dortmund

Ambele echipe marchează - Cota 1.45

Deși cota oferită de cei de la Superbet este mai mică, trebuie să ținem cont că epuizarea prin participarea lui Dortmund în Champions League îți va face cu siguranță apariția. Cum în deplasare nu sunt în cea mai bună formă nu va dura mult timp ca să vedem un gol și din partea lui Augsburg. De menționat și că în ultimele 5 meciuri de pe terenul lui Augsburg am văzut goluri marcate din ambele părți.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON