Ponturi fotbal Frosinone vs Monza – Serie A

Ponturi fotbal Frosinone vs Monza
Ponturi fotbal Frosinone vs Monza – sursa foto: facebook.com

Ponturi fotbal Frosinone vs Monza – Serie A

Etapa cu numarul 19 din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Frosinone si Monza, acesta fiind programat sa se joace sambata, in data de 6 ianuarie, de la ora 16:00, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Benito Stirpe”.

Cote pariuri Frosinone vs Monza

Ponturi fotbal Frosinone vs Monza – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, gruparea gazda este usor favorita in aceasta confruntare, Unibet atribuindu-i o cota de 2.48 la victorie, in timp ce pentru un succes al formatiei oaspete ofera o cota de 2.85.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Frosinone

Din punct de vedere al valorii, este usor sub nivelul adversarei sale, cel putin daca tinem cont de informatiile oferite de site-urile de specialitate. Totusi, bookmakerii o dau ca favorita, principalul sau avantaj in aceasta infruntare fiind terenul propriu, unde suporterii pot juca un rol important.

Gazdele acestei partide nu impresioneaza in sezonul actual, insa, ce-i drept, nici nu au pretentii prea mari, jucand doar pentru mentinerea in Serie A. Ocupa locul al 14-lea, cu 19 puncte, fiind la cinci lungimi de zona retrogradarii, pana acum obtinand cinci victorii si patru remize, suferind noua infrangeri, in urma acestor partide marcand 23 de goluri, primind 31.

In ultimele cinci runde de campionat, cei de la Frosinone nu au obtinut decat un singur punct, din remiza alba cu Torino, inregistrata pe teren propriu. Ultima data, acestia au dat piept cu Lazio, in fata careia au pierdut cu un categoric 3-1, in deplasare.

ECHIPA PROBABILĂ: Turati; Monterisi, Okoli, Romagnoli, Lirola; Mazzitelli, Barrenechea, Brescianini; Harroui, Jorge, Soule

Monza

Este la randul sau o echipa de pluton, fara pretentii in aceasta stagiune, jucand de asemenea pentru evitarea retrogradarii in divizia secunda. Este vazuta ca outsidera, chiar daca are la dispozitie un lot ceva mai puternic, insa va avea o misiune dificila, jucand totusi in deplasare.

Oaspetii acestei partide sunt peste adversarii lor in clasamentul din Serie A, ocupand mai exact locul 11, fiind la trei puncte distanta de acestia. Pana acum au obtinut cinci victorii si sapte remize, suferind sase esecuri, de-a lungul acestor infruntari inscriind 16 goluri, primind cu doua mai multe.

Cei de la Monza nu au obtinut decat o singura victorie in ultimele sapte partide, invingand-o pe Genoa la scor minim, pe teren propriu. De atunci au disputat trei partide, pierzand mai intai cu AC Milan, fiind invinsa apoi de Fiorentina, pentru ca in cele din urma sa termine la egalitate cu Napoli, campioana en-titre.

ECHIPA PROBABILĂ: Di Gregorio; Pereira, Mari, Caldirola; Ciurria, Gagliardini, Pessina, Kyriakopoulos; Colpani, Mota; Colombo

Ponturi fotbal Frosinone vs Monza

Frosinone are de partea sa avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea un rol foarte important. Monza vine insa dupa trei partide fara gol marcat, asa ca ne asteptam sa dea totul pentru a pune capat acestei serii. Asadar, anticipam un duel pe cinste, in care golurile vor veni la ambele porti, de aceea pariem in consecinta, la o cota de 1.66 oferita de Unibet.

Ambele marcheaza @ 1.66

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite