AC Milan vs Club Brugge – Ponturi Pariuri Champions League, 22.10.2024

AC Milan vs Club Brugge - Ponturi pariuri Champions League 22.10.2024
AC Milan vs Club Brugge – Ponturi pariuri Champions League 22.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Marți, 22 octombrie 2024, cu începere de la ora 19:45, pe “Sân Siro”, vom asista la meciul dintre AC Milan vs Club Brugge, ce face parte din configurație etapei a treia din UEFA Champions League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Milanezii în căutarea primelor puncte în Europa!

Lucrurile au intrat în normal pentru “diavolul milanez” în weekend, când după două eșecuri consecutive, au izbutit să își respecte blazonul în fața celor de la Udinese, pe care au izbutit să îi inviga la limită, scor 1-0, grație reușitei semnate de Samuel Chukwueze în minutul 13.

Nu a fost un meci deloc simplu pentru trupa pregătită de Paulo Fonseca, care a fost nevoită să joace în inferioritate numerică încă din minutul 29, atunci când Tijjani Reijnders a văzut direct cartonașul roșu. Datorită celor 3 puncte obținute, vicecampioana a urcat pe poziția a patra în Serie A.

Lucrurile nu au funcționat prea bine pentru italienii în primele două jocuri din această ediție de Champions League. După eșecul de pe teren propriu din primul joc cu Liverpool, 1-2, nu au reușit să acumuleze punct nici în runda secundă, pierzând 1-0 la Leverkusen. În acest moment se află abia pe locul 32 din 36.

  • Echipa probabilă: Maignan; Emerson, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata

Cote la Pariuri Betano – AC Milan vs Club Brugge

Cote pariuri Betano AC Milan vs Club Brugge
Cote pariuri Betano AC Milan vs Club Brugge

Formația italiană este văzută ca favorită de către casele de pariuri online care le acordă o cotă de 1.47 pentru a obține toate cele 3 puncte, în timp ce o victorie a campioanei Belgiei ne-ar aduce un profit de 6.70 ori mai mare. Un pronostic de “GG” în AC Milan vs Club Brugge, este cotat cu 1.80 la ora actuală.

Club Brugge vine cu un moral pozitiv!

Gruparea belgiană treaverseaza o serie de rezultate ceva mai bun față de aversari lor. În weekend, au izbutit să obțină toate cele 3 puncte în vizita pe care au făcut-o celor de la Westerlo, grație unui triumf cu 1-2, cu care au ajuns 4 meciuri consecutive fară eșec.

Campioana en-titre din Jupiler League pare să se simță excelent atunci când vine vorba de deplasări. Dacă aruncăm o privire pe precedentele lor 5 vizite făcute până acum, observăm că și-au trecut în cont 4 victorii și un singur egal, 1-1 pe terenul celor de la Charleroi.

În etapa anterioară din Champions League au fost nevoiți de asemenea să joace departe de acasă, în Austria mai exact, acolo unde au dat piept cu cei de la Șturm Graz, contra cărora au izbutit să obțînă și primele puncte din competiție, după ce s-au impus cu scorul de 0-1.

  • Echipa probabilă: Mignolet; Seys, Spileers, Mechele, De Cuyper; Vetlesen, Onyedika; Skoras, Vanaken, Tzolis; Jutgla

Ponturi Champions League – AC Milan vs Club Brugge

Consider că este o șansă foarte bună pentru AC Milan să obțină primul succes în Champions League, asta după ce în primele două etape au avut parte de adversari pe măsură. De cealaltă parte, Club Brugge, nu m-a impresionat în mod special, chiar dacă are această serie de rezultate pozitive, succesul cu Sturm Graz nu mi se pare unul notabil, iar astăzi vor peste un cu totul alt adversar. Așadar, am să îmi ascult instinctul și am să mizez pe victoria gazdelor.

1 Solist @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite