Valencia vs Las Palmas – Ponturi Pariuri La Liga 21.10.2024

Valencia vs Las Palmas
Valencia vs Las Palmas (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Valencia vs Las Palmas este cea care va trage cortina peste etapa a zecea din La Liga, aceasta având fluierul de start programat în această seară, la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe “Estadio de Mestalla”.

Pariem pe cota 1.71 la Valencia vs Las Palmas

Într-o zi destul de săracă, Valencia vs Las Palmas este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, pentru care noi am pregătit un pronostic în cota 1.71. De asemenea, pe site-ul nostru aveți alte ponturi pariuri propuse de tipsterii XBets, dar și câteva variante de bilete interesante, din care cu siguranță vă puteți inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Valencia vs Las Palmas

Așa cum era și normal de altfel, gruparea gazdă pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind cu siguranță mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.71 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 5.60.

Cote pariuri Valencia vs Las Palmas
Cote pariuri Valencia vs Las Palmas

Valencia, fără eșec în ultimele trei partide disputate acasă

După cum menționam, este mai puternică decât adversara sa, dispunând de un lot mai valoros, având de asemenea și un parcurs ceva mai bun în campionat, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca favorită, mai ales că are de partea sa avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Valencia dezamăgește în actuala stagiune, având în vedere faptul că se situează în zona retrogradării, ocupând mai exact penultimul loc al clasamentului din La Liga. Cele nouă etape de până acum i-au adus doar șase puncte, reușind o victorie și trei remize. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcând cinci goluri, primind 13.

“Liliecii” sunt fără gol marcat în precedentele trei runde de campionat, însă, în același timp, trebuie menționat faptul că vin după trei partide fără eșec pe teren propriu, remizând cu Villarreal și Osasuna, impunându-se în duelul cu Girona.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Mamardashvili; Foulquier, Tarrega, Mosquera, Vazquez; Guilllamon, Pepelu; Canos, Guerra, Rioja; Duro

Las Palmas caută prima victorie a sezonului

Vorbim de una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de La Liga, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari, principalul său obiectiv în această stagiune fiind evitarea retrogradării în Segunda Division.

Gruparea oaspete este ultima în clasamentul campionatului spaniol, fiind la trei lungimi în spatele adversarei sale. Este singura fără victorie în cele nouă etape de până acum, înregistrând trei egaluri și șase eșecuri, în toate aceste partide marcând nouă goluri, primind 17.

Las Palmas nu a scos decât un singur punct în precedentele șase etape, remizând cu Real Betis pe teren propriu. În acest interval a suferit cinci eșecuri, pierzând cu Deportivo Alaves, Athletic Bilbao, Osasuna, Villarreal și Celta Vigo. Așadar, pare greu de crezut că va putea produce un rezultat pozitiv în această înfruntare, ținând cont de forma dezastruoasă pe care o traversează.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Horkas; Viti, Suarez, McKenna, A. Munoz; Essugo, J. Munoz; Januzaj, Silva, Moleiro; McBurnie

Ponturi pariuri Valencia vs Las Palmas

Valencia este mai valoroasă, după cum menționam, având pretenții mult mai mari, iar pentru a părăsi zona retrogradării, este obligată să se impună în acest duel. Are o ocazie foarte bună, având în vedere faptul că joacă acasă, contra unui adversar care arată foarte rău, iar noi ne așteptăm să profite și să scoată toate cele trei puncte puse în joc. Așadar, mergem cu mare încredere pe mâna gazdelor, la o cotă de 1.71 oferită de Unibet.

Valencia câștigă @ Cota 1.71

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite