U Craiova 1948 – FC Voluntari Ponturi Pariuri Liga 2 21.10.2024

U Craiova 1948 - FC Voluntari
U Craiova 1948 – FC Voluntari (sursa foto – facebook.com)

U Craiova 1948 – FC Voluntari este un duel ce contează pentru etapa a zecea din cadrul Ligii a 2-a, fiind programat să se joace astăzi, de la ora 16:30, pe “Stadionul Ion Oblemenco”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Pariem pe goluri la U Craiova 1948 – FC Voluntari

În sezonul precedent, U Craiova 1948 – FC Voluntari era un duel care avea loc în SuperLiga României, însă în această stagiune se va disputa în eșalonul secund. Noi am analizat această confruntare și credem că vom avea parte de spectacol, motiv pentru care am ales să pariem pe goluri, la o cotă mai mult decât decentă de 1.49 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri U Craiova 1948 – FC Voluntari

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formația gazdă este ușor favorită în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.55 la victorie, în timp ce pentru un succes al grupării vizitatoare avem o cotă de 3.45.

Cote pariuri U Craiova 1948 - FC Voluntari
Cote pariuri U Craiova 1948 – FC Voluntari

U Craiova 1948, fără victorie de trei etape

Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot ceva mai valoros decât al adversarei sale, iar de asemenea, în această înfruntare beneficiază și de avantajul propriului teren, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au luat decizia de a o da ca favorită la victorie.

Oltenii își doresc să revină în primul eșalon, însă parcursul de până acum nu este unul grozav, în prezent ocupând doar un modest loc 13, cu 13 puncte acumulate în nouă etape, fiind la trei lungimi de zona de play-off. Până acum au reușit trei victorii și patru remize, suferind două eșecuri, în toate aceste partide marcând opt goluri, primind cu unul mai mult.

Cei de la U Craiova 1948 sunt fără victorie în precedentele trei runde de campionat, remizând mai întâi cu CSM Focșani, pierzând apoi cu CS Afumați la scor de neprezentare, pe teren propriu, pentru ca în cele din urmă să scoată doar o remiză în deplasarea de la FC Bihor.

FC Voluntari, la un punct de zona de play-off

Este de asemenea una dintre cele mai valoroase echipe din Liga a 2-a, fiind ce-i drept ușor sub nivelul adversarei sale la acest capitol, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră, deși are resursele necesare pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Ilfovenii sunt peste adversarii lor în clasament, în acest moment ocupând locul al optulea, fiind la două puncte distanță. Cele nouă runde de campionat le-au adus patru victorii, trei egaluri și două înfrângeri, pe parcursul acestor jocuri punctând de 12 ori, primind opt goluri.

După două prestații modeste, cei de la FC Voluntari au obținut un succes. În runda precedentă de campionat, aceștia au reușit să se impună la scor minim pe terenul modestei CS Afumați, astfel că s-au apropiat la doar un singur punct de zona de play-off.

Ponturi pariuri U Craiova 1948 – FC Voluntari

Această partidă este una extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. În teren se vor duela cele mai valoroase echipe din Liga a 2-a, așa că avem motive să credem că ne vor oferi un duel pe cinste, de aceea recomandăm un pariu pe goluri, minim două fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.49

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite