Biletul Zilei Cota 8 UCL, 22 octombrie: Cele mai bune SuperPariuri

Biletul Zilei Cota 8 UCL, 22 octombrie: cele mai bune SuperPariuri / sursă foto Facebook.com

Astăzi, 22 octombrie 2024, revine UEFA Champions League. Am selectat cele mai bune SuperPariuri și am format Biletul Zilei Cota 8 UCL, pe care îl plasăm cu mare încredere.

Colegii mei au pregătit deja cele mai tari ponturi pariuri Champions League, iar eu vin cu o recomandare specială. În oferta operatorului online Superbet avem la dispoziție SuperPariuri exclusive, așadar am selectat cel emai interesante 3 combo-uri care ne alcătuiesc Biletul Zilei Cota 8 UCL.

Biletul Zilei Cota 8 UCL, 22 octombrie

MeciCotăPronostic
Monaco vs Steaua Roșie Belgrad2.20Monaco marchează în ambele reprize și Monaco câștigă
Real Madrid vs Borussia Dortmund2.05sub 6.5 goluri, peste 1.5 goluri, peste 0.5 goluri în prima repriză și Real Madrid câștigă
PSG vs PSV Eindhoven1.65peste 0.5 goluri în a 2-a repriză și PSG câștigă
Biletul Zilei Cota 8 UCL, 22 octombrie

În cele ce urmează vom analiza pe rând cele 3 ponturi pariuri propuse.

Pachet de 500 RON Bonus

Monaco, revelația sezonului în Ligue 1

AS Monaco reprezintă revelația sezonului în Ligue 1, acolo unde pare momentan principala favorită la titlu – în detrimentul celor de la PSG. În Europa, echipa a impresionat și a dat lovitura pe teren propriu, în victoria contra Barcelonei. Monegascii au 4 puncte în UCL, după remiza în fieful celor de la Dinamo Zagreb, scor 2-2.

Gruparea din Hexagon marchează des, iar Steaua Roșie Belgrad este un adversar mai mult decât accesibil pe teren propriu. Sârbii au încasat 2 goluri acasă de la Benfica Lisabona, iar apoi au primit nu mai puțin de 4 goluri – în fieful celor de la Inter Milano.

Formațiile din Europa de Est au mari probleme în Champions League contra echipelor din campionatele importante, astfel că ne așteptăm ca AS Monaco să se impună fără probleme.

Biletul Zilei Cota 8 UCL: mergem pe mâna spaniolilor

Următoarea recomandare provine de pe Santiago Bernabeu, acolo unde avem 4 ponturi pariuri la meciul Real Madrid vs Borussia Dortmund – care ne alcătuiesc un SuperPariu de cota 2. Los Blancos sunt mari faovriți pe teren propriu și cred că vor lua toate cele 3 puncte.

Elevii lui Carlo Ancelotti au clacat runda trecută în Franța, când au pierdut cu scorul de 1-0 contra celor de la Lille, așadar nu își permit un pas greșit și pe teren propriu. În mod normal, Mbappe & co. ar trebui să înceapă tare meciul și să deschidă scorul înainte de pauză, iar apoi să controleze partida.

Biletul Zilei Cota 8 UCL

Pariem pe PSG pe Biletul Zilei Cota 8 UCL

Ultimul meci inclus pe Biletul Zilei Cota 8 UCL este cel de pe Parc des Princes, dintre PSG și PSV Eindoven. Parizienii încearcă să se obișnuiască fără Kylian Mbappe, iar Barcola, Dembele, Kolo Muani sau Marco Asensio au misiunea de a acoperi golul lăsat de atacantul celor de la Real Madrid.

În prima etapă, PSG a învins-o pe Girona acasă cu scorul de 1-0, iar apoi a cedat categoric la Londra – 2-0 în compania celor de la Arsenal. Elevii lui Luis Enrique nu concep să rateze o clasare în primele 8 formații din clasamentul Champions League, astfel că remiza nu reprezintă o soluție diseară.

De partea cealaltă, PSV a arătat modest în deplasarea de la Juventus, acolo unde a cedat cu scorul de 3-1. Nici pe teren propriu olandezii nu au strălucit, remizând contra celor de la Sporting Lisabona. Echipa încasează gol destul de ușpr, formații precum Sittart sau Sparta Rotterdam modificând lejer tabela de marcaj în ultima perioadă.

Tocmai de aceea am mers pe minim un gol marcat după pauză și un succes al gazdelor. Cele două ponturi pariuri ne formează o cotă de 1.65 la SuperPariul din meciul de pe Parc des Princes.

Pariază Biletul Zilei Cota 8 UCL cu 500 RON BONUS
VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite