Bilet de weekend din fotbal in cota 5: Pariem doar pe meciuri tari

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Bilet-de-weekend-din-fotbal-in-cota-5-Pariem-doar-pe-meciuri-tari.webp
Bilet de weekend din fotbal – Sursă foto: facebook.com antrenament St Pauli Bundesliga

Weekendul acesta promite meciuri interesant și multe momente de intensitate pe terenurile de fotbal din Europa. După pauză internațională unde am avut parte de Nations League, vă prezentăm o propunere pentru un bilet de weekend din fotbal care include câteva meciuri tari din cele mai interesante campionate.

Bilet de weekend din fotbal la Betano

MeciPronosticCotă
Borussia Dortmund – FC St. PauliPeste 1.5 goluri & sub 6.5 cornere St Pauli1.20
AS Monaco – Lille OSCSub 4.5 goluri1.19
Tottenham Hotspur – West Ham UnitedDNB 11.23
Manchester United – Brentford FC1X1.24
Juventus FC – SS Lazio1X1.27
Paris Saint-Germain – RC Strasbourg1 solist1.28
RC Celta de Vigo – Real MadridPeste 0.5 goluri in repriza 2 & peste 6.5 cornere1.36
Bilet de weekend din fotbal la Betano, cota 4.81
100% BONUS la depunere 500 RON

Bilet de weekend din fotbal – Dortmund misiune simpla in fata fanilor

Dortmund este una dintre cele mai populare echipe din Germania, cunoscută pentru stilul său de joc ofensiv și pentru atmosfera vibrantă de pe stadionul Signal Iduna Park. Gazdele vor primi vizita celor de la St Pauli, echipă care a început greu în Bundesliga după o promovare mult așteptată. După multe meciuri slabe, aceștia au reușit performanța de a câștiga pe terenul lui Freiburg cu scor de neprezentare.

Dortmund este favorită, având în vedere calitatea jucătorilor și avantajul terenului propriu. Chiar dacă St. Pauli poate crea surprize, este de așteptat ca Dortmund să controleze meciul și să iasă învingătoare. Pronosticul nostru mizeaza pe cel puțin 2 goluri în meci și maximum 6 cornere pentru St Pauli.

Bilet de weekend din fotbal – Tottenham se chinuie în Premier League

Tottenham a avut o evoluție constantă în ultimii ani, fiind mereu în competiție pentru locurile de top în Premier League, însă anul acesta pare că vor avea o misiune și mai grea, din cauza rezultatelor modeste. Cu doar 3 victorii în cele 7 etape, Tottenham se află la mijlocul clasamentului, iar în acest bilet de weekend din fotbal mizăm pe cel puțin un punct câștigat de echipa gazdă. Ciocănarii, echipa rivală, au 11 goluri încasate în acest început de sezon și vor avea nevoie de multă atenție, având în vedere stilul echipei lui Angelo Postecoglou.

Bilet de weekend din fotbal în cota 5

Am mizat o suma de 150 de Ron pe bilet de weekend din fotbal in cota 4.82 cu o incredere medie, având în vedere că trebuie luată în calcul pauza internațională, iar o parte din jucători nu au făcut antrenamentul cu echipa de club.

100% BONUS la depunere 500 RON
PARIAZĂ BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite