Biletul Zilei Azi în cota 10, 18 octombrie – Ne aduce noroc ziua de vineri?

Biletul Zilei Azi în cota 10, 18 octombrie
Biletul Zilei Azi în cota 10, 18 octombrie (sursa foto – facebook.com)

Biletul Zilei Azi în cota 10 este format din cinci variante de pariere, în care avem încredere că ne-ar putea aduce un profit foarte frumos înainte de startul weekend-ului. Am ales să pariem destul de simplu, de aceea suntem de părere că putem da lovitura.

Biletul Zilei Azi în cota 10, 18 octombrie

MeciOraCotaPronostic
Al-Shabab vs Al-Nassr21:001.60Al-Nassr câștigă
AS Monaco vs Lille21:451.60Ambele marchează
Dortmund vs St Pauli21:301.421 și peste 1,5 goluri
U Cluj vs Oțelul21:001.55Peste 1,5 goluri
Leeds vs Sheffield22:001.88Ambele marchează
Biletul Zilei Azi în cota 10, 18 octombrie

Pentru Biletul Zilei Azi în cota 10 am ales să apelăm la oferta agenției de pariuri online Betano, una dintre cele mai importante din România. Se remarcă prin cote foarte bune, prin o mulțime de opțiuni de pariere, dar și printr-un pachet de bun-venit foarte atractiv pentru clienții noi. Dacă nu ai cont aici, accesează bannerul de mai jos și bucură-te de un bonus de până la 500 RON.

100% BONUS la depunere 500 RON

O conduce Ronaldo pe Al-Nassr către victorie?

Al-Nassr este una dintre cele mai importante echipe din Arabia Saudită, care în acest sezon își propune câștigarea titlului. Neînvinsă în campionat, este a treia în clasament, la patru lungimi de primul loc, ocupat de rivala Al-Hilal, care are punctaj maxim. Are mare nevoie de un succes pentru a rămâne cât mai aproape de prima poziție, așa că ne așteptăm să dea totul pentru a se impune, mai ales că adversara este totuși una accesibilă.

Așteptăm spectacol în Ligue 1 și Bundesliga

AS Monaco vs Lille este fără dubii unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, în care vom avea ca protagoniste două dintre cele mai importante echipe ale Franței. Monegascii sunt primii în clasamentul din Ligue 1, în timp ce adversarii lor se situează pe locul al cincilea, la șase puncte în spate. Vorbim de două echipe foarte ofensive, care, în decurs de șapte etape, au marcat împreună nu mai puțin de 27 de goluri, așa că avem toate motivele să credem că ne vor oferi spectacol.

Borussia Dortmund vs St Pauli este un duel în care formația gazdă pornește ca mare favorită, fiind ce-i drept mult mai valoroasă, mai experimentată, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii au de fiecare dată un rol foarte important. În mod normal ar trebui să asistăm la un succes categoric al “galben-negrilor”, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.42.

U Cluj vs Oțelul, meci foarte interesant

U Cluj și Oțelul Galați sunt fără îndoială două dintre cele mai bune echipe din SuperLiga în acest moment, ambele arătând bine în acest început de campionat. Cele două speră cel puțin la calificarea în play-off, ia cu siguranță vor da totul pentru a scoate un rezultat pozitiv din acest duel. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, dar pentru o siguranță mai mare, vom alege varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.55.

Biletul Zilei Azi in cota 10
Biletul Zilei Azi in cota 10

Leeds și Sheffield visează la promovare în acest sezon

Leeds și Sheffield sunt două formații cu mari pretenții la revenirea în Premier League, acestea începând bine în actuala stagiune. Aflate în zona superioară a clasamentului din Championship, acestea trec printr-o formă foarte bună, așa că avem multe motive să credem că ne vor oferi un duel pe cinste, în care golurile nu vor lipsi.

100% BONUS la depunere 500 RON

Ne aduce profit Biletul Zilei Azi în cota 10?

Poate că nu avem foarte multe meciuri azi, însă avem câteva confruntări interesante, o bună parte dintre acestea aflându-se pe Biletul Zilei Azi în cota 10. După cum menționam, noi avem încredere că putem bifa un succes în această seară, însă dacă tu consideri că vreun pronostic nu îți prezintă siguranță, poți oricând să te inspiri din celelalte ponturi pariuri oferite de tipsterii XBets.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite