Bilet de weekend in cota 25 din fotbal 18.10.2024 – 10 ponturi la pariuri

Bilet de weekend in cota 25 din fotbal 18.10.2024 - 10 ponturi la pariuri
Sursa foto: FC Barcelona ( oficial Facebook)

Astazi, 18.10.2024, am ocazia de a va prezenta biletul de weekend in cota 25 din fotbal. Sper ca sunteti pregatiti pentru ca putin mai jos o gasiti 10 ponturi la pariuri sportive.

Biletul zilei a fost plasat la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – Betano – acolo unde avem parte și de funcția Bet Builder, pe care am utilizat-o pe acest bilet. Desigur, avem nevoie si de cel mai bun cash out pentru biletul de weekend in cota 25 din fotbal. Dupa cum o sa observati putin mai jos, toate ponturile sunt foarte bine gandite si analizate.

MeciPronosticCota
FC Copenhaga vs Velje1 & interval 2-6 goluri1.42
Dortmund vs St. Pauli1 & peste 1,5 goluri1.42
Monaco vs Lilleinterval 2-5 goluri1.32
Tottenham vs West Hampeste 2,5 goluri1.40
Leverkusen vs Frankfurtpeste 2,5 goluri1.40
AZ Alkmaar vs PSVGG sau 3+1.35
Nordsjaelland vs SilkeborgGG sau 3+1.35
Dinamo vs FCSBpeste 1,5 goluri1.37
Wolsfburg vs BremenGG sau 3+1.40
Barcelona vs Sevilla1 solist1.33
Tabel Cote Betano – 18.10.2024.
PLASEAZA ACUM BILETUL DE WEEKEND

Biletul de weekend in cota 25 – Cele mai importante meciuri

Borussia Dortmund nu a fost învinsă în meciurile de acasă începând din luna aprilie. Performanța Borussiei demonstrează încă o dată că sunt puternici pe teren propriu, cu 4 victorii din 4 meciuri și 17 goluri marcate până acum. Dupa greselile facute in etapa precedenta, ma astept ca echipa Borussia sa intre extrem de motivata in meciul impotriva echipei nou-promovate St Pauli, care nu a reusit sa impresioneze in acest inceput de sezon. Prin urmare, am decis să pariez pe câștigul echipei gazdă în meciul dintre Dortmund – St Pauli, având în vedere performanțele lor perfecte pe teren propriu.

FC Copenhaga se întoarce pe terenul de acasă după meciul de la Silkeborg, unde a înregistrat o remiză 2-2. În urma rezultatului din etapa anterioară, aceștia au coborât de pe prima poziție în clasament. În prezent se află la o distanță de 3 lungimi de Midtjylland, deci este necesară o victorie împotriva lui Velje. FC Copenhaga nu a pierdut acasă, câștigând de 3 ori și remizând de 2 ori. Opozantul de astăzi este fără îndoială cel mai slab din competiție, având 10 înfrângeri și doar un singur rezultat de egalitate în cele 11 meciuri jucate. Luând în considerare forma actuală a oaspeților, ne putem întreba cu siguranță doar care va fi scorul final al gazdelor în această partidă.

Trupa pregătită de Adi Hutter a izbutit să castitge ultima partidă în care a fost implicată, cea de pe “Roazhon Park”, acolo unde se anunță o misiune dificilă pentru ei în compania celor de la Rennes. A și fost un test destul de complicat pentru monegascii care l-au trecut în cele din urmă cu brio, reușind să se impună cu 1-2. Atmosfera este una excelentă și în tabăra oaspeților care au 3 victorii la rând înaintea acestei vizite de la Monaco. Ultima dintre ele a venit pe teren propriu, într-o confruntare disputată cu Toulouse, de care au trecut cu 2-1, deși după prima repriză se aflau în dezavantaj. Ne așteaptă cu siguranță un meci disputat cu multe ocazii de poarta.

Biletul de weekend în cota 25 din fotbal – Ce jucam sâmbăta și duminică?

Desigur, o să observați rapid că pe biletul de weekend avem foarte multe meciuri ce se vor baza pe numărul de goluri. Începem cu un derby londonez în Premier League, acolo unde Tottenham primește vizita lui West Ham. Din start ne așteptam la un start cu multe goluri în etapa cu numărul 8 din Anglia. C

Continuam biletul de weekend cu partida din Bundesliga, acolo unde doua dintre cele mai ofensive formații se vor înfruntă. Leverkusen și Frankfurt se întâlnesc în etapa cu numărul 7 și având în vedere situația din clasament, am încredere că vom avea parte de un meci disputat. De asemenea, așteptam să vedem la fel de multe goluri și în derby-ul olandez dintre AZ Alkmaar vs PSV. Gazdele vin după 3 înfrângeri consecutive, așa că un meci bun în fata liderul PSV le poate da un moral foarte bun.

Am încheiat cu ziua de sâmbăta, așa că vom trece pe duminica acolo unde găsim câteva partide interesante. În principal derby-ul dintre Dinamo vs FCSB. Având în vedere forma de moment a celor doua echipe din actualul sezon din SuperLiga, cred că ne putem așteptă la un rezultat de egalitate, însă din care golurile să nu lipsească. Căinii roșii îi găsim în continuare cu probleme în compartimentul defensiv, însă cu mai multa voință și determinare. Cred că pot reuși să marcheze, însă cu siguaranta și FCSB vă avea un cuvânt de spus. Se anunță un meci incendiar cu peste 40.000 de suporteri pe National Arena.

Jucam la cash out?

Continuam biletul cu o alta partida din Bundesliga, acolo unde golurile pot veni destul de ușor. Să nu uitam totuși de meciul dintre Nordsjaelland vs Silkeborg, formațiile cu cele mai mari medii de goluri din campionatul Danemarcei. Închidem biletul cu meciul celor de la Barcelona de pe teren propriu. Aici vorbim și de un cash out, daca biletul nu o să aibă parte de surprize.

100% BONUS la depunere 500 RON
REVENDICA 500 RON BONUS

Biletul de weekend în cota 25 din fotbal are în acest moment 10 ponturi pariuri ce se anunță extrem de interesante. Cu alte combo-uri interesante vă așteptam și în grupul de Telegram. Acolo ținem legătură și vedem daca putem da cash out, daca jucam o contra sau plasam alte bilete interesante.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite