FC Argeș – Chindia Târgoviște, Ponturi Pariuri Liga 2, 18.10.2024

FC Argeș - Chindia Târgoviște, Ponturi Pariuri Liga 2, 18.10.2024
FC Argeș – Chindia Târgoviște, Ponturi Pariuri Liga 2, 18.10.2024 (sursa foto – facebook.com)

FC Argeș – Chindia Târgoviște este un duel ce contează pentru etapa a zecea din cadrul Ligii a 2-a, acesta fiind programat să se joace vineri, în data de 18 octombrie, de la ora 16:30, urmând să se dispute pe “Stadionul Orășenesc” din Mioveni.

Pariem pe goluri la FC Argeș – Chindia Târgoviște

Anul trecut, FC Argeș – Chindia Târgoviște era un duel care se disputa în SuperLiga, însă în acest sezon cele două se înfruntă în Liga a 2-a. Noi am analizat această confruntare și am decis să pariem pe goluri, mai ales că avem o cotă foarte bună de 1.95 la agenția de pariuri online Unibet, unde avem ocazia să pariem fără risc cu până la 500 RON.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri FC Argeș – Chindia Târgoviște

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat. De exemplu, Unibet atribuie o cotă de 1.90 pentru un succes al acesteia, în timp ce oaspeților le acordă o cotă de 4.00 în cazul unei eventuale victorii.

Cote pariuri FC Argeș - Chindia Târgoviște
Cote pariuri FC Argeș – Chindia Târgoviște

FC Argeș dezamăgește în acest sezon

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii au ales să o dea ca favorită în această înfruntare, mai ales că va juca în compania propriilor suporteri.

Piteștenii nu impresionează deloc în actuala stagiune, ba chiar putem spune că dezamăgesc, în condițiile în care obiectivul acestora este revenirea în prima divizie. În prezent, aceștia sunt pe un modest loc 13 în clasamentul din Liga a 2-a, cu 12 puncte. Cele nouă etape le-au adus trei victorii, trei remize și trei egaluri, în urma acestor jocuri marcând opt goluri, primind cu unul mai puțin.

Ultima etapă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la FC Argeș, aducându-le un succes extrem de important. Aceștia s-au deplasat pe terenul celor de la Metaloglobus București, aflați pe locul al treilea, reușind să se impună cu 1-2.

Chindia Târgoviște, 6 puncte în ultimele două etape

Evident, este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, pe hârtie fiind inferioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca outsideră în acest duel, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Gruparea vizitatoare este peste adversara sa în clasamentul Ligii a 2-a, ocupând locul al 11-lea, fiind la egalitate de puncte, având însă un golaveraj mai bun. Aceasta a bifat patru victorii în campionat, suferind cinci eșecuri, în toate aceste meciuri înscriind 13 goluri, primind 11.

Cei de la Chindia Târgoviște au câștigat ultimele două jocuri de campionat, înfruntând ce-i drept adversare accesibile. S-au impus mai întâi la scor de neprezentare în fieful celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, câștigând apoi duelul de pe teren propriu cu modesta Câmpulung, scor 4-0.

Ponturi pariuri FC Argeș – Chindia Târgoviște

Poate că FC Argeș pornește cu prima șansă la casele de pariuri, însă nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu se poate impune, însă Chindia Târgoviște ar trebui să aibă un cuvânt de spus, având cifre bune în ofensivă, iar în mod normal ar trebui să marcheze. Așadar, vom alege un pariu pe varianta golurilor, la o cotă foarte bună de 1.95 oferită de Unibet. De asemenea, tipsterii XBets au publicat pe site mai multe materiale interesante, așa că aveți suficiente ponturi pariuri din care vă puteți inspira.

Ambele marchează @ Cota 1.95

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite