Azerbaijan – Slovacia Ponturi Pariuri Nations League, 14.10.2024

Azerbaijan - Slovacia Ponturi Pariuri Nations League, 14.10.2024
Azerbaijan – Slovacia Ponturi Pariuri Nations League, 14.10.2024 (sursa foto – facebook.com)

Azerbaijan – Slovacia este un duel ce contează pentru etapa a patra din Nations League, acesta fiind programat să se joace în această seară, de la ora 19:00, urmând să se dispute pe “Tofiq Bahramov Stadium”, din Baku.

Pariem simplu la Azerbaijan – Slovacia

Ne așteaptă multe meciuri interesante în Nations League, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, venind pe site cu tot felul de ponturi pariuri, care mai de care mai interesante, așa că aveți de unde să vă inspirați. În acest material avem analiza duelului Azerbaijan – Slovacia, pentru care am ales o variantă de pariere în cota 1.65, pe care am selectat-o de la Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Azerbaijan – Slovacia

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, naționala Slovaciei pornește cu prima șansă la victorie, ceea ce era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.65, în timp ce pentru un eventual succes al celor din Azerbaijan avem o cotă de 5.50.

Cote pariuri Azerbaijan - Slovacia
Cote pariuri Azerbaijan – Slovacia

Azerbaijan, fără puncte în Nations League

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, urmând totuși să înfrunte o adversară care este superioară din toate punctele de vedere.

Azerii dezamăgesc în actuala ediție de Nations League, având în vedere faptul că sunt ultimii în grupă, fără vreun punct acumulat după trei etape. Aceștia dispun și de un golaveraj foarte slab, evident, marcând doar două goluri, primind de patru ori mai multe.

În precedentele șase partide disputate, reprezentativa Azerbaijanului nu a înregistrat decât un singur succes, impunându-se cu naționala Kazakhstanului, într-un amical câștigat cu 3-2. De atunci a disputat trei meciuri, pierzând cu Suedia, Slovacia și Estonia.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cannatov; Mammadov, B Huseynov, Krivotsyuk; A Huseynov, Nuriyev, Isaev, Cafarguliyev; Emreli, Dadashov, Bayramov

Slovacia este neînvinsă de trei meciuri

Este fără dubii o națională mult mai valoroasă, ce are performanțe mult mai mari și, implicit, mult mai multă experiență. Așadar, casele de pariuri au multe motive să o dea ca favorită în această înfruntare, având resursele necesare pentru a se impune, chiar dacă joacă în deplasare.

Slovacii au făcut o figură frumoasă la EURO, atingând optimile, unde au fost la un pas de a trece de Anglia. Aceștia se descurcă bine și în Nations League, sperând la promovarea în divizia B. În prezent se situează pe locul al doilea în grupă, cu șapte puncte, fiind la egalitate cu Suedia, care are însă un golaveraj mai bun.

Naționala Slovaciei a început în Liga Națiunilor cu două victorii, impunându-se la scor minim în Estonia, câștigând apoi cu 2-0 duelul de pe teren propriu cu Azerbaijan. În cele din urmă, aceasta a terminat la egalitate cu Suedia, într-un spectaculos 2-2, înregistrat pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Rodak; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko; Duda, Lobotka, Benes; Suslov, Strelec, Haraslin

Ponturi pariuri Azerbaijan – Slovacia

Slovacia este net superioară adversarei sale din toate punctele de vedere, așa cum și menționam de altfel, astfel că avem mari pretenții de la aceasta. E drept, joacă în deplasare, pe un teren pe care azerii au mai produs surprize, însă, dacă ținem cont de forma acestora, pare greu de crezut că vor impresiona în acest duel. Așadar, mergem cu încredere pe mâna oaspeților, la o cotă de 1.65 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Slovacia câștigă @ Cota 1.65

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite