Ponturi Pariuri Croația vs Scoția, Nations League, 12.10.2024

Ponturi Pariuri Croația vs Scoția
Ponturi Pariuri Croația vs Scoția (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Pariuri Croația vs Scoția este un duel care are fluierul de start programat în această seară, de la ora 19:00, acesta contând pentru etapa a treia din Nations League, urmând să se dispute pe “Stadion Maksimir”, unde ne așteptăm ca formația gazdă să strălucească.

Ponturi Pariuri Croația vs Scoția

Astăzi ne așteaptă câteva meciuri extrem de importante în Nations League, în special cel dintre Cipru vs România, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, venind pe site cu tot felul de ponturi pariuri interesante, din care vă puteți inspira. În acest material am analizat duelul dintre Croația vs Scoția, pentru care am selectat o variantă de pariere în cota 1.62, în care avem mare încredere.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Croația vs Scoția

Așa cum era de așteptat, gruparea gazdă este văzută ca favorită de casele de pariuri, fiind cu siguranță mai puternică. De exemplu, cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.62 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 5.50.

Cote pariuri Croația vs Scoția
Cote pariuri Croația vs Scoția

Croația este mare favorită la victorie

Chiar dacă nu mai este la nivelul din urmă cu câțiva ani, când impresiona la turneele mondiale din 2018 și 2022, este în continuare o națională cu mari pretentii. Este superioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca favorită, mai ales că joacă acasă.

Croații sunt în acest moment pe poziția a doua în grupă, cu trei puncte, fiind la trei lungimi de primul loc, ocupat de Portugalia. De menționat faptul că, spre deosebire de edițiile precedente, în actuala ediție de Nations League vor avansa două echipe în faza finală.

Reprezentativa Croației a început cu stângul în competiție, în primul joc pierzând la limită în Portugalia, scor 2-1, reușind însă apoi o victorie importantă contra Poloniei, câștigând la scor minim pe teren propriu, încheind astfel o serie de patru partide consecutive fără succes.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Livakovic; Erlic, Sutalo, Gvardiol; Pjaca, Kovacic, Modric, Baturina, Sosa; Matanovic, Kramaric

Scoția traversează o formă foarte slabă

Nu este o națională rea, însă este totuși sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, implicit, al experienței. Așadar, după cum era de așteptat, pornește ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care croații clachează rar.

Scoțienii, la fel ca adversarii lor, au participat la Campionatul European din această vară, iar de asemenea, nici ei nu au reușit mare lucru, oprindu-se în faza grupelor. Aceștia dezamăgesc și în Nations League, fiind ultimii în grupă, fără vreun punct după două etape.

Naționala Scoției traversează o perioadă nefastă, venind după o serie de șase partide consecutive fără succes, interval în care a suferit patru eșecuri. În Nations League a pierdut mai întâi cu 2-3 în disputa de pe teren propriu cu Polonia, fiind învinsă apoi de Portugalia în deplasare, scor 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gordon; Ralston, Hanley, Souttar, Robertson; McClean, Gilmour; Doak, McTominay, Christie; Adams

Ponturi Pariuri Croația vs Scoția

După cum menționam, reprezentativa Croației stă mai bine decât adversara sa la mai multe capitole, așa că avem mari așteptări de la aceasta, mai ales că joacă acasă. Putem alege mai multe ponturi pariuri Croația vs Scoția, însă noi ne-am oprit asupra unuia singur, așa că vom merge cu mare încredere pe mâna formației gazdă, la o cotă mai mult decât decentă de 1.62 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Croația câștigă @ Cota 1.62

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite