Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale – Cota 6 cu șanse bune de reușită

Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale - Cota 6 cu șanse bune de reușită
Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale – Cota 6 cu șanse bune de reușită (sursa foto – facebook.com)

Pentru Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale am ales cele mai interesante dueluri din această seară. Noi am inclus 4 pronosticuri pe biletul nostru, cu care am format o cotă interesantă de 6, care, la prima vedere, pare că are șanse bune de reușită.

Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale

MeciOraCotaPronostic
Polonia vs Portugalia21:451.90Ronaldo peste 1,5 șuturi pe poartă
Serbia vs Elveția21:451.55Peste 4,5 cartonașe
Spania vs Danemarca21:451.47Spania peste 4,5 șuturi pe poartă
Cipru vs România21:451.53România peste 4,5 cornere
Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale 12.10.2024

Strălucește Ronaldo în această seară? Atinge tensiunea cote maxime la Serbia vs Elveția? Domină Spania și România contra unor adversari accesibili? Ei bine, ne așteptăm să avem parte de scenarii favorabile la meciurile alese de noi, iar mai jos avem câte un scurt argument pentru fiecare pronostic ales. Hai să vedem despre ce este vorba!

100% BONUS la depunere 500 RON

Strălucește Ronaldo din nou în tricoul Portugaliei?

La aproape 40 de ani, Cristiano Ronaldo este în continuare principala vedetă a Portugaliei. Chiar dacă este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, lusitanul încă are cifre impresionante, demonstrând că mai are multe de oferit pentru naționala sa. Șeptarul celor de la Al Nassr este într-o formă bună, iar în mod normal ar trebui să aibă un cuvânt de spus în această confruntare, mai ales că Polonia nu mai este o națională de temut, cum era în anii precedenți. Nu este exclus să asistăm la cel puțin un gol al lui CR7, însă noi ne așteptăm ca acesta să cadreze minim două șuturi pe spațiul porții.

Serbia vs Elveția, derby de orgoliu

Serbia și Elveția sunt două naționale orgolioase, care până acum s-au înfruntat doar de două ori, de fiecare dată la Campionatul Mondial, iar de fiecare dată a plouat cu cartonașe galbene. Avem toate motivele să credem că vom avea parte de un deznodământ similar și în această confruntare, mai ales că vorbim de un duel în care ambele au mare nevoie de puncte, iar cu siguranță tensiunea va atinge cote înalte. Așadar, vom miza pe faptul că arbitrul va scoate cel puțin cinci cartonașe pe parcursul meciului.

Așteptăm o prestație solidă din partea Spaniei

Spania nu mai are nevoie de prezentări speciale, fiind o echipă extrem de ofensivă, care în ultima perioadă a oferit prestații foarte solide, indiferent de adversarul pe care l-a avut în față. Cum aceasta joacă pe teren propriu, contra Danemarcei, care nu mai este la nivelul din urmă cu câțiva ani, ar trebui să domine în manieră categorică. Așadar, noi ne așteptăm ca ibericii să atace în valuri și să trimită cel puțin cinci șuturi pe poartă.

Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale
Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale

Misiune facilă pentru România în Cipru?

Naționala României se pregătește de un nou meci în Nations League, în care își propune să scoată cele trei puncte. Într-adevăr, joacă în deplasare, însă în fața unui adversar mai mult decât accesibil, de aceea avem mari pretenții de la aceasta. Pornind de la premisa că “tricolorii” vor pune mare presiune pe poarta ciprioților, ne așteptăm să obțină cel puțin cinci lovituri de la colțul terenului.

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale

Dacă Biletul Zilei Nations League din Pariuri Speciale nu vă inspiră încredere, puteți oricând să vizitați site-ul nostru pentru alte variante de bilete. De asemenea, tipsterii XBets au analizat cele mai importante meciuri de azi din Nations League, venind cu tot felul de ponturi pariuri din care vă puteți inspira, așa că aveți suficiente materiale din care puteți extrage informațiile necesare pentru a alcătui unul sau mai multe bilete pentu astăzi.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite