Serbia vs Elveția – Ponturi pariuri Nations League 12.10.2024

Serbia vs Elveția - Ponturi pariuri Nations League 12.10.2024
Serbia vs Elveția – Ponturi pariuri Nations League 12.10.2024 – Sursa foto: Facebook

“Stadion Dubočica” va găzdui unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din Nations League, ce le va avea în prim-plan pe Șerbia vs Elveția. Întâlnirea din runda a treia vă avea loc sâmbătă, 12 octombrie 2024, cu începere de la ora 21:45.

100% BONUS la depunere 500 RON

Serbia fară victorie de 5 meciuri!

Criza ofensivă îi urmărește pe sârbii și în acest debut de Nations League în care încă sunt fară gol marcat după primele două jocuri, însă chiar și așa au un punct acumulat până acum, ca urmare a “remizei albe” înregistrate pe teren propriu în compania Spaniei.

În precedentul meci, “orlovi” s-au deplasat pe terenul Danemarcei, acolo de unde sperau să se întoarcă cu un rezultat pozitiv, însă nordicii s-au dovedit a fi mai eficienți, și le-au provocat un eșec cu 2-0. A fost al șaselea duel consecutiv în care sârbii nu au izbutit să câștige.

Pe teren propriu, echipa antrenată de Dragan Stojković este o adevărată forță, în ultimii 4 ani doar Norvegia și Ungaria reușind să plece câștigători de aici, ambele impunandu-se la un gol diferență. Precedenta lor victorie oficială a venit tot într-o confruntare de acasă, un 3-1 contra Muntenegrului în preliminariile pentru EURO 2024.

  • Echipa probabilă: Rajkovic; Erakovic, Milenkovic, Pavlovic; Nedeljkovic, Lukic, Grujic, Maksimovic, Birmancevic; Samardzic; Mitrovic

Cote pariuri Betano – Serbia vs Elveția

Cote pariuri Serbia vs Elveția
Cote pariuri Serbia vs Elveția

Agențiile de pariuri online anticipează un duel echilibrat, dovadă și cotele oferite celor două la victorie, 2.72 gazdelor, respectiv 2.85 elvețienilor. Un pronostic de “peste 2.5 goluri” în Serbia vs Elveția ne-ar înverzi o cota excelentă de 2.27 la ora actuală.

Elveția în căutarea primelor puncte!

“Rossocrociati” au început cum nu se poate mai rău aceasta competiție, fiind pe ultimul loc în acest moment fară a acumula nici măcar un punct după primele două etape. În precedenta partidă au primit vizita campioanei europene Spania, în fața căreia speră să obțină primul punct.

Băieții lui Murat Yakin însă au intrat destul de timorați în teren și desi au evoluat în superioritate numerică încă din minutul 20, nu doar că au fost învinși, însă ibericii au făcut spectacol în confruntarea de la Geneva, aici unde le-au provocat elvețienilor un eșec categoric, 1-4.

Această confruntare este una importantă pentru ambele tabere având în vedere că cele două par a se lupta pentru evitarea ultimului loc în grupa. S-au mai întâlnit cu Serbia doar la edițiile Cupei Mondiale din 2018 și 2022, atunci când și-au trecut de fiecare dată victoria în cont.

  • Echipa probabilă: Kobel; Elvedi, Akanji, Rodriguez; Widmer, Freuler, Xhaka, Aebischer; Ndoye, Amdouni; Embolo

Ponturi Nations League – Serbia vs Elveția

La cum arată lucrurile în această grupă pare a fi duelul pentru evitarea ultimului loc. Sunt două naționale cu calitate care ne pot oferi oricând un meci cu adevărat spectaculos. Chiar daca este fară punct până acum, din punct de vedere al jocului, Elveția mi se pare că se afla la un nivel mai bun, însă ținând cont că Serbia joaca acasă, cu siguranță vor forța un succes. Consider pronosticul de “peste 1.5 goluri” a fi unul foarte potrivit pentru această confruntare.

Peste 1.5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite