Biletul Zilei Nations League în cota 10 – Bifăm un succes astăzi?

Biletul Zilei Nations League în cota 10
Biletul Zilei Nations League în cota 10 (sursa foto – facebook.com)

Astăzi, 11 octombrie, ne așteaptă câteva partide interesante, așa că am decis să ne încercăm norocul cu Biletul Zilei Nations League în cota 10, pe care am selectat 4 evenimente, cu care sperăm să bifăm un succes.

Biletul Zilei Nations League în cota 10

MeciOraCotaPronostic
Ucraina vs Georgia21:451.87Ambele marchează
Bosnia vs Germania21:451.75Germania marchează peste 1,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere
Ungaria vs Olanda21:452.10Peste 2,5 goluri și peste 6,5 cornere
Turcia vs Muntenegru21:451.581 și peste 1,5 goluri
Biletul Zilei Nations League în cota 10, 11 octombrie

Pentru Biletul Zilei Nations League în cota 10 am ales patru dintre cele mai tari meciuri de azi, așa că vom avea ca protagoniste naționale precum Germania, Olanda sau Turcia, care așteptăm să ne ofere rezultate favorabile. Am mizat pe oferta agenției de pariuri online Superbet, care, pe lângă cotele excelente pe care le oferă, dispune și de un pachet de bun-venit foarte bun, incluzând un bonus de până la 500 RON, pe care îl poți revendica prin bannerul de mai jos.

Pachet de 500 RON Bonus

Pariem pe goluri la Ucraina vs Georgia

Ucraina vs Georgia, două naționale care au fost la EURO 2024, se vor întâlni într-un meci în care noi ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte. Ucrainenii sunt fără puncte după două meciuri, așa că au mare nevoie de un rezultat pozitiv, în timp ce georgienii au punctaj maxim, căutând la rândul lor cel puțin o remiză pentru a rămâne pe primul loc al grupei. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință.

Germania este mare favorită în Bosnia

Chiar dacă joacă în deplasare, Germania este mare favorită în confruntarea cu Bosnia, așa cum era și normal de altfel, fiind net superioară adversarei sale din toate punctele de vedere. Bosniacii arată foarte rău în ultima perioadă, iar nemții pot profita din plin de forma slabă a acestora, de aceea noi ne așteptăm să domine partida în manieră autoritară și să se impună în mod convingător.

Așteptăm spectacol la Ungaria vs Olanda

Ungaria vs Olanda este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, în care noi așteptăm spectacol. Olanda este net superioară, iar în mod normal ar trebui să se impună, însă nu vom merge pe mâna sa, deoarece ne așteptăm ca Ungaria, care are avantajul propriului teren de partea sa, să aibă un cuvânt de spus. Nu este exclus să asistăm la un duel cu reușite la ambele porți, însă noi ne-am bazat pe un Super Pariu într-o cotă foarte bună de 2.10, ce presupune minim trei reușite și minim șapte cornere în meci.

Biletul Zilei Nations League în cota 10
Biletul Zilei Nations League în cota 10

Turcia vine după un succes categoric

Turcia este mare favorită în confruntarea de pe teren propriu cu Muntenegru, fiind ce-i drept o națională mult mai valoroasă, mai experimentată, care are și pretenții mult mai mari. Turcii caută să termine pe primul loc al grupei și să promoveze în divizia A din Nations League, așa că nu își permit să cedeze puncte în această înfruntare, adversara fiind totuși una accesibilă. Așadar, ne așteptăm să dea totul pe teren și să se impună în mod clar, de aceea vom paria în consecință.

Pachet de 500 RON Bonus

Bifăm un succes cu Biletul Zilei Nations League în cota 10?

La prima vedere, Biletul Zilei Nations League în cota 10 nu arată deloc rău, iar în mod normal ar trebui să scoatem un profit frumos în această seară. Totuși, îți recomandăm să treci fiecare pronostic și prin filtrul propriu, iar de asemenea, dacă ai nevoie de inspirație, pe site-ul nostru găsești mai multe ponturi pariuri propuse de tipsterii XBets, dar și câteva variante interesante de bilete.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite