Bosnia și Herțegovina vs Germania – Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024

Bosnia și Herțegovina vs Germania - Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024
Bosnia și Herțegovina vs Germania – Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Vineri, 11 septembrie 2024, cu începere de la ora 21:45, pe “Bilino Polje”, vom asista la confruntarea dintre Bosnia și Herțegovina vs Germania din cadrul rundei a treia – UEFA Natons League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Produce Bosnia surpriza?

“Zmajevi” se află într-unul dintre cele mai grele momente din ultimii ani în ceea ce privește rezultatele. După 7 înfrângeri consecutive, în ultima partidă au reușit să în cele din urmă să obțină un rezultat pozitiv, 0-0 la Budapesta, în compania celor din Ungaria.

Un punct obținut și cu foarte multa șansă, având în vedere maghiarii au dominat întâlnirea de o manieră categorică, iar această concluzie o putem trage după felul cum a arătat statistica, 20 la 7. Ultima oară când nu primise gol a fost într-o victorie în Liechtenstein, 0-2, pe 13 octombrie 2023.

Pe teren propriu, selecționata pregătită la ora actuală de Sergej Barbarez a înregistrat 3 eșecuri la rand, aspect care cu siguranță nu este deloc încurajator în perspectiva duelului de astăzi. Remarcăm și faptul că au primit un număr ridicat de goluri în acest interval de timp, 9.

  • Echipa probabilă: Vasilj; Gazibegovic, Kolasinac, Bicakcic, Katic, Dedic; Tahorivic, Hajradanovic; Basic; Demirovic, Dzeko

Prezentare cote Betano – Bosnia și Herțegovina vs Germania

Cote pariuri Bosnia și Herțegovina vs Germania
Cote pariuri Bosnia și Herțegovina vs Germania

Nemții sunt văzuți ca mari favoriți înaintea acestei confruntări de la Zenica în care primesc doar 1.29 pentru a obține toate cele 3 puncte. Casele de pariuri online ne oferă o alternativă mai bună la goluri în ceea ce privește cotele, 2.25 pentru a vedea depășită linia de “peste 2.5 goluri” în Bosnia și Herțegovina vs Germania.

Germania vrea toate punctele!

Atmosfera este cu totul diferită în tabăra Germaniei care a început într-o notă pozitivă această campanie de UEFA Nations League. A fost un debut cu succes contra Ungariei, formație pe care a învins-o cu un categoric 5-0, chiar pe teren propriu, în fața a 49.235 de spectatori.

În cea de a doua etapă s-au deplasat pe terenul principalei contracandidate la câștigarea grupei, Olanda. A fost o întălnire pe placul fanilor neutri care au văzut nu mai puțin de 4 goluri în această confruntare care nu a avut nicio învingătoare, tabela indicând 2-2 la finalul celor 90 de minute.

Atacantul celor de la Stuttgart a fost fară doar și poate cel mai bun om a lui Julian Nagelsmann în confruntarea de la Amsterdam, acolo unde acesta a reușit să își treacă în cont un gol și o pasă decisivă. Așadar, după primele două jocuri aceștia se află pe primul loc datorită golaverajului superior, +5.

  • Echipa probabilă: Baumann; Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt; Wirtz, Andrich, Gross, Gnabry; Undav, Burkardt

Ponturi pariuri Bosnia și Herțegovina vs Germania

Mi se pare unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din Liga A. Germania este în mod clar favorita la obținerea victoriei, fiind clar echipa superioară și mai în formă. În urmă cu câțiva ani, Bosnia ar fi putut speră la ceva dintr-un astfel de duel, însă în ultima perioadă lucrurile s-au schimbat, iar acest lucru îl vedem și în regresul pe care îl înregistrează această națională. Așadar, am decis să merg pe victoria oaspeților aici și cel puțin două goluri marcate.

2& Peste 1.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite