Austria vs Kazakhstan – Ponturi pariuri Nations League 10.10.2024

Austria vs Kazakhstan - Ponturi pariuri Nations League 10.10.2024
Austria vs Kazakhstan – Ponturi pariuri Nations League 10.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Runda cu numărul 3 din UEFA Nations League ne propune confruntarea dintre Austria vs Kazakhstan ce va avea loc joi, 10 octombrie 2024, de la ora 21:45, pe “Raiffeisen Arena”.

100% BONUS la depunere 500 RON

Austria pornește ca mare favorită!

“Das team” nu au început Nations League chiar așa cum și-ar fi dorit, având doar un singur punct după primele două jocuri, acesta venit chiar în prima rundă, atunci când au evoluat pe terenul Sloveniei, acolo unde tabela de marcaj a indicat 1-1 la finalul celor 90 de minute.

Cu mai multă atenție s-ar fi putut ales cu un rezultat pozitiv și din deplasarea făcută la Oslo, contra Norvegiei, însă Erling Haaland avea să le provoace prima înfrângere austriecilor după un gol marcat în minutul 80. Un eșec care îi obligă ca astăzi să ia toate cele 3 puncte dacă vor să spere la prima poziție.

Selecționata pregătită de Ralf Rangnick a mai evoluat de 4 ori în compania celor din Kazakhstan până acum. Bilanțul lor este unul pozitiv, bifând două succese, ambele venite chiar pe teren propriu, iar pe terenul adversarilor au terminat la egalitate de fiecare dată.

  • Echipa probabilă: Pentz; Posch, Querfeld, Lienhart, Prass; Seiwald, Laimer, Sabitzer; Schmid, Arnautovic, Baumgartner

Prezentare cote Betano – Austria vs Kazakhstan

Cote pariuri Austria vs Kazakhstan
Cote pariuri Austria vs Kazakhstan

Așa cum era de așteptat, austriecii primesc o cota foarte mica pentru a se impune în fața kazahilor, având doar o cotă de 1.17 din partea agentiilor de pariuri online. Pentru a beneficia de opțiuni mai bune, puteți merge pe goluri, acolo unde avem 2.15 pentru a vedea tabela schimbată de cel puțin 4 ori în duelul Austria vs Kazakhstan.

Produc kazahii surpriza?

Băieții lui Stanislav Cherchesov sunt în mod clar outsideri acestei grupe, însă în care cu siguranță au demonstrat că pot pune probleme, mai ales pe teren propriu, acolo unde Norvegia a simțit pe pielea ei acest lucru, după ce au plecat doar cu un rezultat de 0-0.

“Șoimii” au încercat aceeași rețetă și în Slovenia, însă lucrurile au stat total diferit acolo, atacantul celor de la RB Leipzig, Benjamin Sesko prinzând o zi excelentă în care a izbutit să înscrie un hat-trick în poarta apărată de experimentatul portar al celor de la Astana, Igor Shatskiy.

Deplasările nu sunt tocmai pe placul kazahilor iar în sprijinul acestei afirmații stau chiar ultimele rezultate înregistrate de către aceștia, nu mai puțin de 6 eșecuri consecutive în care au primit de fiecare dată cel puțin două goluri. Ultimul rezultat pozitiv l-au obținut în Finlanda, pe 17 octombrie 2023, când câștigau cu 1-2.

  • Echipa probabilă: Shatskiy; Bystrov, Marochkin, Alip, Kasym, Vorogovskiy; Orazov, Tagybergen, Zaynutdinov, Samorodov; Aymbetov

Ponturi Nations League – Austria vs Kazakhstan

Balanța înclină clar către o victorie a austriecilor care au de partea lor toate atuurile pentru a obține toate cele 3 puncte astăzi. De cealaltă parte, Kazakhstan mi s-a părut o echipa foarte limitata din punct de vedere ofensiv în primele doua jocuri, și îmi este greu să cred că se pot alege cu ceva din această partidă. Așadar, am ales să merg pe victoria gazdelor la cel puțin două goluri diferență.

H1 -1.5 @ 1.53

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite