Biletul Zilei din Belgia și Olanda – Cota 5 din 4 pariuri

Biletul Zilei din Belgia și Olanda - Cota 5 din 4 pariuri
Biletul Zilei din Belgia și Olanda – Cota 5 din 4 pariuri (sursa foto – facebook.com)

Într-adevăr, avem o mulțime de partide în campionatele de top din Europa, iar tipsterii XBets le-au acoperit deja, venind fie cu avancronici, fie cu bilete interesante, însă am decis să alcătuim Biletul Zilei din Belgia și Olanda, acolo unde ne așteaptă de asemenea confruntări pe cinste.

Biletul Zilei din Belgia și Olanda, 6 octombrie

MeciOraCotaPronostic
Anderlecht vs St. Liege14:301.67Gazdele câștigă
Feyenoord vs Twente15:301.65Gazdele câștigă
Ajax vs Groningen17:451.36Gazdele peste 1,5 goluri
Club Brugge vs Royale Union19:301.42Ambele marchează sau 3+
Biletul Zilei din Belgia și Olanda, 6 octombrie

Pe Biletul Zilei din Belgia și Olanda avem două derby-uri din cadrul campionatului belgian, în timp ce în Olanda am mers pe mâna favoritelor. Așadar, cu 4 ponturi pariuri am reușit să scoatem o cotă de 5.32, în care avem mare încredere că ne va aduce profit.

Pachet de 500 RON Bonus

Avem două derby-uri în campionatul belgian

Anderlecht vs Standard Liege era cândva cel mai important meci din Belgia, când cele două formații se luptau la titlu. În prezent, “alb-violeții” sunt mult mai puternici, având de asemenea și realizări mai mari, motiv pentru care și pornesc cu prima șansă în această confruntare. Ținând cont de forma pe care o traversează, dar și de faptul că joacă acasă, noi ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte puse în joc, așa că vom paria în consecință.

Pe seară, de la ora 19:30, va avea loc duelul dintre Club Brugge și Royale Union, două dintre cele mai puternice echipe ale Belgiei în acest sezon, care în ultimele două sezoane s-au luptat la titlu. Gruparea gazdă este mai puternică, fără dubii, fiind de asemenea avantajată și de faptul că joacă acasă, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv. Totuși, noi ne așteptăm ca oaspeții să aibă și ei un cuvânt de spus, motiv pentru care vom alege un pariu pe goluri.

Pariem pe favorite în Olanda

Feyenoord vs Twente este meciul etapei în Eredivisie, în care ocupantele locurilor 2 și 3 din sezonul precedent se vor duela. Din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, implicit, al experienței, gruparea gazdă este net superioară, de aceea avem motive să credem că va face o figură frumoasă în acest duel, mai ales că are un moral bun după succesul obținut la mijlocul săptămânii în Champions League. Așadar, bazându-ne și pe faptul că joacă acasă, vom miza cu încredere pe un succes al acesteia.

Ajax este net superioară lui Groningen, fiind peste nivelul acesteia din orice punct de vedere, motiv pentru care și pornește ca mare favorită la casele de pariuri. Aceasta a câștigat precedentele trei partide disputate pe teren propriu, în fiecare marcând de minim trei ori, înscriind în total 12 goluri. Așadar, nu ar trebui să aibă prea multe dificultăți în acest duel și ar trebui să înscrie destul de lejer minim două goluri.

Biletul Zilei din Belgia și Olanda
Biletul Zilei din Belgia și Olanda
Pachet de 500 RON Bonus

Biletul Zilei din Belgia și Olanda – Cota 5 din 4 pariuri

Biletul Zilei din Belgia și Olanda arată foarte bine în teorie, în condițiile în care am pariat destul de logic, raportat la forma, valoarea și stilul de joc al echipelor implicate. Așadar, avem multe motive să credem că vom bifa cota de 5.32. De asemenea, dacă doriți mai multe recomandări din fotbal, pe site-ul nostru găsiți o mulțime de ponturi pentru astăzi, dar și câteva variante de bilete extrem de interesante, din care vă puteți inspira.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite