Girona vs Athletic Bilbao – Ponturi Pariuri La Liga 06.10.2024

Girona vs Athletic Bilbao
Girona vs Athletic Bilbao (sursa foto – facebook.com)

Runda a noua din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Girona vs Athletic Bilbao, acesta fiind programat să se joace duminică după-amiaza, de la ora 15:00, urmând să se dispute pe ‘Estadio Municipal de Montilivi’.

Vedem goluri la Girona vs Athletic Bilbao?

Confruntarea dintre Girona vs Athletic Bilbao se anunță a fi una foarte interesantă, iar în urma analizei, am decis că un pariu pe goluri ar fi cel mai indicat. Noi am ales un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.72, pe care l-am selectat de la agenția de pariuri online Unibet, care dispune de un pachet de bun-venit foarte atractiv, ce include trei bonusuri.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Girona vs Athletic Bilbao

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită în această înfruntare, ceea ce nu surprinde deloc. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.43 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.25.

Cote pariuri Girona vs Athletic Bilbao
Cote pariuri Girona vs Athletic Bilbao

Girona este departe de nivelul din sezonul trecut

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, este văzută ca favorită la victorie, principalul său avantaj în această înfruntare fiind terenul propriu, unde suporterii pot avea un rol important.

Catalanii sunt departe de nivelul din sezonul precedent, având un parcurs modest în acest început de campionat. Înainte de disputarea acestei se situau pe locul al 13-lea, cu nouă puncte acumulate. Cele opt runde de campionat le-au adus două victorii, trei remize și trei eșecuri, meciuri în care au punctat de nouă ori, primind 11 goluri.

Cei de la Girona traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul că vin după o serie de șase partide consecutive fără succes. În acest interval au suferit patru eșecuri, ultimul venind la mijlocul săptămânii, în duelul de pe teren propriu cu Feyenoord, din runda a doua din Champions League, în care au pierdut cu 2-3.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga; Frances, D Lopez, Krejci, Gutierrez; Martin, Van de Beek, Herrera; Portu, Stuani, Danjuma

Athletic Bilbao vine după șase partide fără eșec

Per total, putem spune că este o echipă mai bună, având realizări mult mai mari de-a lungul anilor, dispunând de asemenea și de un lot mai valoros, însă, cu toate acestea, bookmakerii au decis să o dea ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Bascii sunt peste adversarii lor în clasamentul din La Liga, în prezent ocupând locul al cincilea, fiind la doar două puncte de locurile de Champions League. Pe parcursul celor opt runde de campionat au înregistrat patru victorii și două remize, suferind două eșecuri, în aceste jocuri înscriind 12 goluri, primind cu patru mai puține.

Cei de la Athletic Bilbao sunt fără înfrângere de la finalul lunii august, de când pierdeau la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Atletico Madrid. De atunci au disputat șase partide, câștigând patru dintre acestea, ultima dată impunându-se cu 2-0 în duelul de pe teren propriu cu AZ Alkmaar din Europa League.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Padilla; De Marcos, U Lopez, Paredes, Lekue; Jauregizar, Vesga; N Williams, Sancet, Berenguer; I Williams

Ponturi pariuri Girona vs Athletic Bilbao

Athletic Bilbao este în mare formă, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv din această deplasare. Totuși, chiar dacă Girona nu traversează o perioadă grozavă, noi ne așteptăm să aibă un cuvând de spus, jucând pe teren propriu, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor. Noi anticipăm un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.72 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.72

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite