Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru dubla din Nations League din octombrie

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru dubla din Nations League din octombrie
Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru dubla din Nations League din octombrie (sursa foto – facebook.com)

De curând, Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru dubla din octombrie din Nations League, iar după ce în primele două partide evoluțiile naționalei au fost admirabile, era de așteptat să nu existe prea multe schimbări în componența echipei. Pe 12 octombrie, reprezentativa noastră se va deplasa în Cipru, urmând ca după trei zile să meargă și în Lituania.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României

“Tricolorii” s-au descurcat excelent în primele două partide din actuala ediție de Nations League, trecând de Kosovo, pe care au învins-o la scor de neprezentare în deplasare, impunându-se apoi și cu Lituania pe teren propriu, câștigând chinuit, cu 3-1, chiar dacă scorul nu o arată.

Nu existau prea multe motive ca selecționerul Mircea Lucescu să facă prea multe modificări la nivelul lotului, în actuala selecție apărând doar trei nume noi față de cea precedentă. Horațiu Moldovan a revenit la lot, după ce acesta a refuzat naționala ultima dată, dorind să rămână la echipa de club pentru a se integra 100%, în timp ce Adrian Șut și Alexandru Pașcanu au fost chemați și ei, ultimul având ocazia să debuteze pentru România.

  • Portari: Florin Niță (Damac), Ștefan Târnovanu (FCSB), Horațiu Moldovan (Sassuolo);
  • Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Cristi Manea (Rapid), Andrei Burcă (Baniyas), Radu Drăgușin (Tottenham), Virgil Ghiță (Cracovia), Alexandru Pașcanu (Rapid București), Nicușor Bancu (Universitea Craiova), Alexandru Chipciu (U Cluj);
  • Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Nicolae Stanciu (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Adrian Șut (FCSB), Ianis Hagi (Rangers), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (Al-Gharafa), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova);
  • Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor), George Pușcaș (Bodrum), Denis Alibec (Farul Constanța).
Lotul Romaniei pentru duelurile cu Cipru si Lituania
Lotul Romaniei pentru duelurile cu Cipru si Lituania

România încheie aventura în Nations League cu două partide acasă

Naționala României va avea o misiune teoretic facilă în ultimele două etape din Nations League, în condițiile în care va juca ambele partide pe teren propriu. Pe 15 noiembrie va primi vizita naționalei din Kosovo, iar cu siguranță vom avea parte de un meci crâncen, după ce în tur fanii kosovari au produs o atmosferă ostilă, huiduind imnul reprezentativei noastre. În ultima etapă, naționala lui Lucescu va da piept cu Cipru, într-un meci programat să se dispute pe 18 noiembrie.

Specialiștii o văd pe România ca mare favorită în ambele partide din luna octombrie, iar cu două victorii ar lua o opțiune serioasă la clasarea pe primul loc al grupei, dar și la promovarea în divizia B din Nations League. De menționat faptul că parcursul din această competiție influențează tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026, unde cu toții ne dorim ca “tricolorii” să meargă.

România câștigă meciurile cu Cipru și Lituania @ Cota 2.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite